"BUDI PAMETAN, NE ŽURI"! JOKIĆEVA detaljna analiza! Srbin iznenadio odgovorom O POVREDI!

Autor: M. M.

Sport

01.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera se otvorio nakon blistave partije i trijumfa u NBA.

"BUDI PAMETAN, NE ŽURI"! JOKIĆEVA detaljna analiza! Srbin iznenadio odgovorom O POVREDI!

Foto: printscreen/x.com

Srpski košarkaš Nikola Jokić izjavio je, na konferenciji za medije nakon meča sa Klivlendom, da je njegova ekipa tokom utakmice stvarala prilike za šut i da je to bilo ključno za pobedu.

Srpski košarkaš zabeležio je novi, 128. tripl-dabl u NBA karijeri, u ubedljivoj pobedi Denvera protiv Klivlenda rezultatom 130:101. Jokić je tripl-dabl upisao u trećoj četvrtini, a meč je završio sa 26 poena, 18 skokova i 16 asistencija.

- Šutirali smo mnogo, pogodili smo 21 trojku, poslednje dve utakmice pre ove nismo pogodili ni dve od 21. Stvarali smo prilike za otvoren šut, to je bilo ključno u igri. Dešava se, porazi su deo karijere, košarke, igre. Mislim da sam igrao kao prošli meč - istakao je Jokić.

Najbolji svetski košarkaš trenutno otkrio je šta je bio ključ trijumfa.

 

- Budi pametan, ne žuri, oni su jako dobri na blokiranju šuteva, treba sačekati da im odbrana kolapsira, dakle biti strpljiv i pametan - naglasio je Somborac.

Potom se osvrnuo i na probleme sa povredom.

- Ne znam da li je odmor to što će mi pomoći. Po mom mišljenju to je povreda uz koju mogu da igram, ne znam šta je dobar odgovor. Ja to osećam, ali mogu da igram, mada mi pomalo smeta, iako sam navikao na to - zaključio je Nikola Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading