JEDAN MUŠKARAC JE JOVANI JEREMIĆ PROMENIO ŽIVOT: Javno se obratila svom UZORU!

Autor:

Zabava

05.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić smatra da što je Novak Đoković među teniserima, ona je u svojoj profesiji

JEDAN MUŠKARAC JE JOVANI JEREMIĆ PROMENIO ŽIVOT: Javno se obratila svom UZORU!

Foto: Pink

Voditeljka Jovana Jeremić neretko stavlja do znanja koliko je uspešna u svom poslu, a sada je otkrila da joj je Novak Đoković bio uzor.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Naime, voditeljka je posetila prostoriju u kojoj se nalaze sve nagrade koje je slavni teniser osvajao tokom godina, te poslala snažnu poruku.

- Trofej soba - jedina soba na svetu u kojoj su trofeji koje je osvojio Novak Đoković. Čovek zbog kog sam odlučila da promenim život i uzmem ono što mi pripada. Ništa nije nemoguće kada želiš iz duše i radiš na sebi - napisala je Jovana na Instagram profilu, pa dodala:

- Novakov uspeh je meni bio podsticaj da u svojoj profesiji budem Novak. Uvek sam volela uspešne i moćne u svojim profesijama jer mi, Srbi, moramo prestati da pravdamo lične neuspehe - zaključila je Jeremićeva.

Podsećamo Jovana Jeremić neretko ističe samopouzdanje, koje između ostalog dolazi i zbog svog izgleda, s obzirom na to da aktivno trenira.
Kako je voditeljka opisala, ima telo devojke od 18 godina, s obzirom na rezultate koje je predočila.

- Danas je postignut još jedan lični cilj - 54 kilograma. Viscelarne masti (unutrašnje masti oko organa) -1, kao da sam fitnes trener ili takmičar. Masti - 17.8. Telo mi je starosti 18 godina - napisala je Jeremićeva na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading