NAŠA PEVAČICA SAOPŠTILA INFORMACIJE O NESTALOJ DANKI ILIĆ: U sve je umešana MAJKA?! "Bog neka mi oprosti" (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene reči lede krv u žilama!

NAŠA PEVAČICA SAOPŠTILA INFORMACIJE O NESTALOJ DANKI ILIĆ: U sve je umešana MAJKA?! "Bog neka mi oprosti" (FOTO)

Foto: Facebook, pink

U toku je četvrti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju u utorak oko 13 časova, a novih tragova i dalje nema. Međutim, na društvenim mrežama redovno osvanjuju nove teorije koje se tiču njenog nestanka, a sada se ovim povodom oglasila i kontroverzna pevačica Dunja Ilić, koja se sada javnosti predstavlja kao Ajla Begović.

Naime, ona je istakla da se plaši ishoda celog slučaja, ali se po njenim rečima može zaključiti da sumnja da je u nestanak male Danke umešana između ostalog i njega majka.

- Nažalost... Sve u vezi ovog malog anđela ide u jezivom smeru... A toliko nas žena se trudi da mentalno, finansijski sredimo sebe da bi mogle da budemo majke... Bog neka mi oprosti ako grešim - navela je pevačica u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/ajla_begovic_91

Ajla Begović se oglasila se na Instagramu

Podsećanja radi, Danka Ilić (2) nestala je u utorak. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog polja do grada Bora, i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Gaga

29.03.2024 21:39

Majka krije informacije

Odgovori 34 13
Kada

30.03.2024 12:59

I ja mislim. Prodala dijete. Samo da je Danka živa i zdrava. To je najbitnije.

Odgovori 26 8
Branislava Tadic

30.03.2024 17:36

Ova je našla da moralise…. Pa, otac je umro zbog tvojih gluposti. Sve ti u zivotu dao i pružio i više nego sto je trebalo.

Odgovori 13 7
Nikola

30.03.2024 20:02

Uhapsite Ivanu i stavite je u istrazni zatvor,ona je kljuc,ona zna sve o detetu,ona zna gde je dete!Sto se brze uhapsi,dete ce biti brze pronadjeno.Ispitati njene veze sa Bugarskim drzavljanima.

Odgovori 18 10