ANALIZA NOVIH FOTOGRAFIJA KOJE JE OBJAVILA AUSTRIJSKA POLICIJA! Na slikama iz Beča otkriven lik obe žene i devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike su nastale u subotu uveče na tramvajskoj stanici u Beču.

ANALIZA NOVIH FOTOGRAFIJA KOJE JE OBJAVILA AUSTRIJSKA POLICIJA! Na slikama iz Beča otkriven lik obe žene i devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić! (FOTO)

Foto: https://www.polizei.gv.at/

Austrijska policija je danas apelovala na građane za pomoć u pronalaženju nestale devojčice, nakon što je na tramvajskoj stanici u Beču zabeležen snimak na kojem se nalaze devojčica i dve žene. Postoji sumnja da bi devojčica mogla biti mala Danka Ilić, koja je nestala u Banjskom polju 26. marta.

Jedan srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je srpskim vlastima da je primetio malo dete u pratnji dve odrasle žene na tramvajskoj stanici "Schottenring". On je snimio video snimak te tri osobe i predao ga vlastima radi daljih istraživanja.

Takođe, policija danas je objavila nove fotografije devojčice koja liči na nestalu Danku Ilić i dve žene s njom za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke. Slike su nastale u subotu uveče na tramvajskoj stanici u Beču.

ŠTA SE VIDI NA SLIKAMA IZ BEČA?

Na novim slikama koje su nedavno objavljene možemo videti detalje koji bi mogli biti od ključnog značaja u potrazi za nestalom Dankom Ilić. 

1. Fotografija

Na prvoj slici se nalazi žena u crvenoj jakni, plave kose koja je ošišana na kratko. Ova slika nam pruža detaljan pogled na nju, što može biti od ključnog značaja u identifikaciji. Takođe, druga žena koja nosi drečavo žutu trenerku je brineta čija je kosa vezana u rep.

Foto: https://www.polizei.gv.at/

 
2. Fotografija

Na drugoj slici, koja je nastala na tramvajskoj stanici Šotenring, možemo videti dve žene kako stoje jedna naspram druge, dok između njih stoji devojčica koja izuzetno podseća na nestalu Danku Ilić. Takođe, tu je i velika putna torba.

Foto: https://www.polizei.gv.at/

 
3. Fotografija

Na trećoj slici vidimo bočni pogled na ženu u crvenoj jakni, ali ova slika ne pruža mnogo novih informacija osim što možemo videti da žena u žutoj trenerci sada nosi putnu torbu koja je bila na tlu na prethodnim slikama i snimku.

Foto: https://www.polizei.gv.at/

 

Srpske vlasti su kontaktirale policiju u Austriji, nakon čega su kriminalistički istražitelji preuzeli istraživanje zbog sumnje u otmicu deteta. Nakon pregleda fotografija od strane članova porodice nestale devojčice, postoji verovanje da se sa velikom verovatnoćom radi o pomenutoj devojčici iz Srbije.

Bečka policija je, po nalogu tužilaštva, zatražila da se slike objave i pozvala svedoke koji poznaju žene ili mesto gde se dete nalazi da se jave policiji. Informacije se mogu dostaviti Landeskriminalamt Wiena na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo koju policijsku stanicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading