SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI! Vojvodina ŽELI bivšeg fudbalera Zvezde!

Autor:

Sport

09.01.2024

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije "na meti" novosadske "stare dame".

SENZACIONALAN TRANSFER U NAJAVI! Vojvodina ŽELI bivšeg fudbalera Zvezde!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine predvođeni novim trenerom Božidarom Bandovićem počeli su pripreme za nastavak sezone.

Neka proslavljeni as Crvene zvezde obavio je prozivku u Sportskom centru "Vujadin Boškov", a zatim igrače izveo na teren gde su odradili prvi trening.

Na prvom skupu pojavilo se 30 prvotimaca, dok će spisak putnika za Kipar biti poznat posle uvodne faze priprema koje će Voša odraditi kod kuće.

Uprava Novosađana kao prioritet postavila je izlazak na evropsku scenu, pa u skladu s tim, na "Karađorđu" tragaju za kvalitetnim pojačanjima, dok se neka zvučna imena nalaze na spisku želja rukovodstva ovog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Vukan Savićević iz vremena kada je igrao za Crvenu zvezdu

Kako saznaje Meridian sport, aktuelni reprezentativac Crne Gore i nekadašnji vezista Zvezde – Vukan Savićević, našao se na “meti” Stare dame. On je postao slobodan agent 1. januara, kada se rastao sa turskim Giresunom. Očekuje se da Vojvodina uskoro krene u operaciju dovođenja Savićevića, ali joj problem predstavlja što istog igrača želi i turski Sanliufar.

Osim Vukana, na listi potencijalnih novajlija našao se još jedan povremeni reprezentativac Srbije i prvi čuvar mreže niškog Radničkog, Dragan Rosić.

Bivši član španskih klubova Selte i Almerije na “Karađorđu” je viđen kao idealna zamena u slučaju da Lazar Carević ostvari inostrani transfer tokom januarskog prelaznog roka.

Rosić je još tokom karijere branio za španske Albasete i Fuenlabradu, lučansku Mladost, Kolubare iz Lazarevca i Jedinstvo Puteve iz Užica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading