BISER NAPUSTIO ZVEZDINE PRIPREME: Sledeća destinacija ENGLESKA!

Autor:

Sport

21.01.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler ide na potpis ugovora.

BISER NAPUSTIO ZVEZDINE PRIPREME: Sledeća destinacija ENGLESKA!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković napustio je pripreme crveno-belih i zaputio se ka Beogradu, odakle nastavlja put ka Engleskoj. Mladi fudbaler bi u nedelju popodne trebalo da se nađe u Birmingemu, gde će posle lekarskih pregleda potpisati ugovor sa Aston Vilom.

Crvenoj zvezdi će od transfer Nedeljkovića pripasti 9.000.000 evra uz 15 posto od naredne prodaje, a mladi desni bek će svakakom ostati na Marakani do kraja sezone na pozajmici.

Nedeljković je Zvezdino dete koje je skrenulo pažnju prošlog leta tokom pripremnog perioda kada mu je Barak Bahar pružio šansu. Od tada se nametnuo i postao standardan prvotimac crveno-belih kao 18-godišnjak. Skrenuo je pažnju klubova iz jaih liga i prva je sa konkretnom ponudom reagovala Aston Vila.

Republika

Foto: Starsport

Kosta Nedeljković

 

Nedeljkovićev transfer je druga najveća prodaja Zvezde u ovom veku ali i najveća zarada. Transfer Nemanje Radonjića u Marselj je iznosio 12 miliona evra ali zbog ranijih dogovora, na računu kluba sa Marakane je završilo nešto oko polovine te sume. Nedeljković je proizvod Zvezdine škole i doneo je čistu zaradu od 9.000.000 evra.

Aston vila je trenutno najveće iznenađenje Premijer lige. Unaj Emeri je preporodio nekadašnjeg šampiona Evrope koji zauzima četvrtu poziciju u šampionatu sa 43 poena, samo dva manje od vodećeg Liverpula. Ukoliko nastave ovako, deluje da se neće boriti samo za učešće u Ligi šampiona, već i za titulu u Engleskoj. 

Pored toga, nastupaju i u Ligi konferencija, u kojoj su apsolutni favoriti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading