NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Od njega boljeg nema - "mister" prigrlio plaketu za najboljeg trenera u 2023. godini! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OStvarenim rezultatima nije dao priliku Izvršnom odboru da se mnogo premišlja...

NAGRADA JE OTIŠLA U PRAVE RUKE: Od njega boljeg nema - "mister" prigrlio plaketu za najboljeg trenera u 2023. godini! (FOTO)

Foto: FK železničar Inđija

Fudbalski klub Železničar iz Inđije tokom prethodne 2022/23 takmičarske godine stigao je do šampionskog pehara u okviru južne grupe vojvođanskog karavana sa bodom prednosti u odnosu na GFK Sloven iz Rume, a dve ekipe i u aktuelnoj sezoni vode glavnu reč u višem stepenu takmičenja.

 

Prvi deo sezone u Srpskoj ligi Vojvodina "inđijska dizelka" je okončala na vicešampiosnkoj poziciji sa skorom od osam pobeda, pet remija i dva poraza i tokom proleća će se boriti za novi šampionski pehar i to protiv prošlosezonskog rivala, što bi im omogućilo i plasman u Prvu ligu Srbije, što bi bio vanserijski uspeh pogotovo ako se zna da je pre samo nešto više od jedne decenije klub bio na ivici gašenja.

Pored igrača na terenu, najzaslužniji za ostvareno, jeste šef stručnog štaba Vladimir Livaja koji se na čelu "dizelke" nalazi od leta 2022. godine.

Ostvarene rezultate prepoznao je i Izvršni odbor Fudbalskog saveza Vojvodine koji je strategu Železničara dodelio nagradu za najboljeg trenera u 2023. godini kada su u pitanju takmičenja pod ingerencijom FSV-a.

Foto: FK železničar Inđija

Strateg "dizelke" je zasluženo stigao do prestižne nagrade

 

- Vladimir Livaja:

Datum rođenja: 10. janur 1981. godine

Mesto rođenja: Inđija

Igračka karijera: Novalja (Hrvatska), Javor-Matis (Ivanjica), Palilulac (Beograd), Inđija (Inđija)

Trenerska karijera: Jedinstvo (Stara Pazova), 1. maj (Ruma), Rad (Beograd)-pomoćni trener, Feniks 1995 (Stara Pazova), Železničar (Inđija)

Tim povodom javnosti se obratio i Fudbalski klub Železničar iz Inđije:

- Naš strateg, Vladimir Livaja dobio je plaketu za najboljeg trenera u 2023.godini računajući lige Fudbalskog saveza Vojvodine. Nakon prvog mesta u Vojvođanskoj ligi ,Jug i drugog mesta na polusezoni Srpske lige Vojvodina, verujemo da Izvršnom odboru nije ostavio mnogo prostora za razmišljanje o odluci za ovo priznanje. Nadamo se da će takođe ovo priznanje biti i dodatan vetar u leđa kako za našeg ,,mistera" tako i za celokupan kolektiv uoči izazova koji su pred nama.

Podsetićemo da odlučujuće prolećne borbe u okviru Srpske lige Vojvodina startuju već predstojećeg vikenda, a u subotu 2. marta Železničar dočekuje ekipu Podunavca iz Belegiša. U prvom ovosezonsom meču dve ekipe, rezultatom 2:1 slavila je "inđisjka dizelka".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading