NOVA LASTA JE SLETELA U HUMSKU: Partizan doveo supertalentovanog defanzivca kome ni postizanje golova nije strano!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.02.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On će predstavljati zalog za svetlu budućnost.

NOVA LASTA JE SLETELA U HUMSKU: Partizan doveo supertalentovanog defanzivca kome ni postizanje golova nije strano!

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Fudbalski klub Partizan i dalje drži čelnu poziciju na tabeli Superlige Srbije, ali i pored primarne želje da stigne do šampionskog pehara nakon niza godina čenja, rukovodstvo crno-belih misli i na budućnost.

 

Zvanično je obelodanjeno da je novi član kluba sa stadiona u Humskoj ulici postao Matija Ljubojević.

Reč je o visokom, sedamnaestogodišnjem štoperu koji je tokom prethodnog perioda nastupao za kadetsku selekciju Jedinstvo Puteva. Nosio je kapitensku traku užičkog kluba, a i pored činjenice da mu je primarna pozicijia u defanzivnoj liniji tima, Ljubojević predstavlja veliku opasnost i po protivničke golmane,  s obzirom da mu je zbog visine, igra glavom primarna kada treba ugroziti protivničku odbranu.

Matija Ljubojević je ponikao u redovima Polimlja iz Prijepolja, a po okončanju osnovne škole preselio se u Užice i postao član Jedinstvo Puteva gde je svojim radom i zalaganjem stigao i do kapitenske trake. Sjajne partije je pružio i tokom prethodne jeseni u ligi kadeta Fudbalskog saveza Ragiona zapadne Srbije.

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

MAtija Ljubojević je parafirao stipendijski ugovor sa ekipom Partizana

 

- Matija Ljubojević:

Godina rođenja: 2007.

Mesto rođenja: Prijepolje

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Polimlje (Prijepolje), Jedinstvo Putevi (Užice), Partizan (Beograd)

Priliku za debi u crno-belom dresu Ljubojević će imati već 10. marta kada će kadeti Partizana dočekati ekipu kraljevačkog Kikera. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom crno-belih u Kraljevu rezultatom 3:0.

Treba podsetiti da su mlade nade kluba iz Humske jesenji deo šampionata u okviru Kadetske lige Srbije okončali na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i vodeća Crvena zvezda, ali crveno-beli imaju daleko bolji gol količnik (+62 u odnosu na +30).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading