SA "STAMFORD BRIDŽA" NA BEOGRADSKU MARAKANU: Sprema se spektakl - gosti sa navijačima stižu u srpsku prestonicu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.02.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda odigraće se zanimljiva fudbalska utakmica na našem najvećem stadionu.

SA "STAMFORD BRIDŽA" NA BEOGRADSKU MARAKANU:  Sprema se spektakl - gosti sa navijačima stižu u srpsku prestonicu!

Foto: instagram.com/thepaddedseat

Stadion Rajko Mitić

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka nakon decenijskog učešća u okružnom rangu takmičenja, prethodnog proleća izborili su se za plasman u Zonu Kolubarsko-mačvansku u kojoj su tokom prve polusezone ostvarili skor od četiri pobede, isto toliko remija i šest poraza.

 

Crnobarci se u ovom trenutku nalaze na pretposlednjoj 11. poziciji sa 16 osvojenih bodova i jasno je da su želje svih na popularnom "Stamford Bridžu" vezane za očuvanje statusa člana zonskog takmičarskog ranga.

Nastavak borbe za bodove zakazan je za polovinu meseca marta, a u sklopu priprema ekipa Hajduk Stanka je već odigrala nekolicinu kontrolni mečeva, a svakako najznačajniji duel ekipa će odigrati predstojećeg vikenda.

Naime, fudbaleri Hajduk Stanka u subotu 2. marta gostuju na najvećem srpskom stadionu gde će odmeriti snagu sa omladincima Crvene zvezde, jesenjim vicešampionom Omladinske lige Srbije i učesnikom grupne faze Lige šampiona za mlade u prethodnoj polusezoni.

Uoči predstojećeg meča klub iz Crne Bare se javnosti obratio saopštenjem:

- Subota, 2. mart 2024. godine nastavljamo seriju prijateljskih utakmica kao gosti našem najtrofejnijem klubu FK Crvenoj zvezdi, selekciji omladinaca - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Ovim putem želimo da se zahvalimo ljudima koji su prepoznali trud koji ulažemo u naš Hajduk Stanko i koji su nam priredili čast pozivom da gostujemo na stadionu u Ljutice Bogdana.. Takođe želimo da pozovemo zainteresovane navijače da nam pruže podršku. Kao i uvek, biće organizovan odlazak navijača, do popune broja mesta u autobusu.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Spektakl na Marakani - stižu Crnobarci

 

- Prijateljska utakmica:

Crvena zvezda (Beograd)-omladinci : Hajduk Stanko (Crna Bara)

Stadion: "Rajko Mitić", teren sa veštačkom travom

Datum: Subota, 2. mart

Početak: 11 časova

Kada je reč o nastavku takmičenja u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske, Crnobarci u prolećnoj premijeri na "Stamford Bridžu" dočekuju valjevski Radnički. Susret je na programu 17. marta, a treba podsetiti da su u prvom ovosezonskom meču dve ekipe slavili fudbaleri Hajduk Stanka rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading