DENVER PORAŽEN OD "LJUTOG" RIVALA! Jokićev dabl-dabl ponovo nedovoljan!

Autor:

Sport

30.03.2024

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola ponovo sjajan, ali...

DENVER PORAŽEN OD "LJUTOG" RIVALA! Jokićev dabl-dabl ponovo nedovoljan!

Foto: Twitter/nuggets

Jokić protiv Minesote

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su na domaćem terenu od ekipe Minesote rezultatom 98-111.

Potpuno je podbacio tim iz Kolorada danas, nešto na šta nismo navikli kada su Nagetsi u pitanju. Opet, od ostalih vesti, nebo je plavo i Nikola Jokić je odigrao fenomenalan meč.

Srpski centar je za 37 minuta provedenih na terenu upisao upisao čak 32 poena i na to dodao 10 skokova i pet asistencija za novi dabl-dabl učinak.

Kada je u pitanju tok meča, Timbervulvsi nisu dozvolili da se pitamo ko će biti pobednik niti sekunde na meču. Od prvog minuta zaigrali su fenomenalno i već posle prve četvrtine imali sedam poena prednosti. Do poluvremena je to naraslo i na 19, a posle treće deonice iznosilo je 20+. Tada su gosti malo spustili gas i dozvolili Denveru da ne doživi baš potpunu bruku, te je na kraju razlika iznosila podnošljivih 13 poena.

Da se pobednik ne dovodi u pitanje pobrinula se trojka - Edvards, Konli, Gober. Imali su redom 25, 23 i 21 poen, a poslednji je čak imao i dabl-dabl pošto je upisao i 11 skokova.

Sezona se bliži kraju, a situacija na tabeli pred plej-of je nikad napetija. Denver je večeras imao priliku da napravi ključan korak ka prvom mestu Zapadne konferencije, pošto mu je Minesota disala za vratom, međutim, ovim neuspehom, Timbervulvsi mogu zauzeti prvu poziciju ukoliko pobede meč manje koji imaju u odnosu na Nagetse. Tu su i Tandersi koji imaju istu šansu...

Ostalo je još svega osam kola do kraja, a onda sledi ono pravo...

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading