NIKOLA JOKIĆ JE KIPTEO OD BESA! CRVEN U LICU SE PRODRAO NA MELOUNA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atipična reakcija Somborca.

NIKOLA JOKIĆ JE KIPTEO OD BESA! CRVEN U LICU SE PRODRAO NA MELOUNA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera ostali su poraženi protiv Finiksa rezuktatom 107:117 u Bol Areni posle jednog produžetka. 

Delovalo je u jednom trenutku da će biti nemoguće za Nagetse da se vrate u meč. Zaostatak je na početku trećeg kvartala bio ogroman (-22), a Nikolu Jokića uopšte nisu služile poenterske veštine. 

Ipak, uz malo sreće, snažne odbrane, i razbuđivanje gorostasnog Somborca, Denver je supusti razliku krajem ovog dela na pristupačnih -9 i tako pretio da uvede meč u neizvesnu završnicu. 

U procesu dostizanja neverovatnog preokreta, NIkola Jokić je bio izrazito uzrujan i emotivan. Retko viđamo našeg reprezentativca kako sopstvena osećanja postavlja u prozirni izlog, za celu publiku da posmatra, ali tako je bilo ovaj put. Jednostavno je napetost bila velika, kao i glad za pobedom, a sigurno da je Džoker bio iziritiran brojnim izgubljenim loptama. 

 

 

Zbog toga je verovatno postupio potpuno van svog manira. Naime, pri rezultatu 96:90 za Finks, dogodila se jedna blago sumnjiva sudijska odluka. Nikola je smatra kako je presuda izuzetno pogrešna, te je očekivao od svog trenera Majkla Melouna da zatraži proveru snimka. 

Ipak, kako ovaj nije iste sekunde tako učinio, Jokić se pošteno izvikao na svog stručnjaka, koji je ostao zbunjen u neku ruku, kao i većina prisutnih, s obzirom da je Nikola Jokić obično u priličnoj "nirvani". 

Na kraju, sve se završilo dobro, s tim što je Denver naravno izgubio. Ipak, to ne menja činjenicu da su momci iz Kolorada trećeplasirana ekipa Zapada sa čak 42 pobede,i glavni favorit za napad na šampionski prsten. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading