MALI JAKOV IZ GOTOVUŠE VUČIĆU UZVRATIO POKLONOM: Iznenadio predsednika Srbije čestitkom

Autor:

Vesti

06.03.2024

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jakov Jovanović, prva beba rođena na Kosovu u ovoj godini, stigao je na svet dva i po sata posle ponoći, 1. januara.

MALI JAKOV IZ GOTOVUŠE VUČIĆU UZVRATIO POKLONOM: Iznenadio predsednika Srbije čestitkom

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, stigla je posebna rođendanska čestitka od malog Jakova Jovanovića, prve bebe rođene na Kosmetu u ovoj godini. Slatka gesta roditelja malog Jakova, iz Gotovuše kod Štrpca, oduševila je javnost i dodatno naglasila zahvalnost prema predsedniku za njegovo dobročinstvo.

Prva beba rođena na Kosovu u 2021. godini

Jakov Jovanović, prva beba rođena na Kosovu u ovoj godini, stigao je na svet dva i po sata posle ponoći, 1. januara. Ova neobična činjenica privukla je pažnju javnosti i istakla malog Jakova kao posebnog simbola novog početka.

Dar od predsednika Srbije

Roditelji malog Jakova poslali su predsedniku Vučiću fotografiju sa njihovim sinom, na kojoj se vidi rođendanska čestitka i sat koji je mališan dobio na dar od predsednika Srbije. Ovaj gest izražava duboku zahvalnost prema predsedniku, ističući njegovu podršku i prisutnost među narodom na Kosovu.

Mala Jakovova čestitka je simboličan podsetnik na važnost ljudskih gestova i zahvalnosti, istovremeno naglašavajući snažnu povezanost između predsednika i građana.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je juče, povodom rođendana, čestitke brojnih svetskih zvaničnika i članova diplomatskog kora akreditovanih u Beogradu.

Predsedniku Vučiću čestitku su uputili predsednik Republike Turske Redžep Tajip Erdogan, predsednik Republike Azerbejdžan Ilham Alijev, predsednik Republike Italije Serđo Matarela, predsednik Bolivarske Republike Venecuele Nikolas Maduro Moros, predsednik Republike Kazahstan Kasim Žomart Tokajev, predsednik Vlade Republike Grčke Kirjakos Micotakis, kao i predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Dakki

06.03.2024 07:59

Prelepo zaista. Sigunrno jedan od lepsih poklona koje je dobio predsednik.

Miro Đ

06.03.2024 07:59

Ovaj dečak je dobio sat na poklon od Vučića i roditelji se na ovaj način zahvaljuju svom predsedniku.

Srecko

06.03.2024 08:00

Siguran sam da se predsednik lepo iznenadio sa ovim poklonom.

Nela

06.03.2024 08:05

Dirljiva pažnja za Vučićev rođendan.