NEČUVENO! Pogledajte kako je Durent "MALTRETIRAO" NIKOLU JOKIĆA i Nagetse! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovakav bude na Olimpijskim igrama, ne piše nam se dobro.

NEČUVENO! Pogledajte kako je Durent "MALTRETIRAO" NIKOLU JOKIĆA i Nagetse! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Durent

Težak poraz posle produžetka pretrpeli su Denver Nagetsi od Finiksa rezultatom 107:117. Iako su uspeli da se vrate posle -22, dođu čak i do napada za pobedu, izabranici Majkla Melouna ostali su bez "benzina" u dodatnih pet minuta, i tako zabeležili prvi poraz posle Ol-star vikenda. 

Naš Nikola Jokić je imao solidan učinak od 25 poena i 16 skokova, ali napredna statistika pokazuje da ovo neće biti veče za pamćenje. 

Sa druge strane, svojom vrhunskom partijom mu je odgovorio Kevin Durent. Nekadašnji igrač Golden Stejt Voriorsa je zabeležio 35 koševa (14/34), a tome dodao osam skokova i pet asistencija. 

Delovalo je u više navrata defanzivci Denvera ne znaju šta da rade sa dugorukim košarkašem. Poentirao je iz svih pozicija, što prodorom, što šutem, a umeo je i van balansa, u padu, da pocepa mrežicu Nagetsa. 

 

 

Na snimku ispod možemo videti kako koristići odličan Nurkićev lob pas i završava akciju na suprotan obruč.

 

 

Iako nije preterano pogađao šuteve sa distance (3/8), kada je bilo najpotrebnije, Durent je znao kako da pogodi, tako da je upravo njegov "snajper iz daljine" omogućio Sansima da izjednače, i tako spasu sebe neprijatnog poraza u zahuktaloj završnici do koje nije smelo doći. 

 

 

Verovatno najupečatljiviji potez, bio je kada je Durent napravio distancu od Gordona snažnim pokušajem ulaza, da bi potom u padu loptu poslao preko Aronove ruke, i nekako, protivno svim očekivanjima, probacio je kroz obruč. 

 

 

Ovo samo dokazuje da su Sansi, sa zdravim Bukerom naravno, veoma ozbiljan konkurent u trci za NBA prsten, kao i da Durent nije izgubio skoro ništa od one magije, zbog koje je svojevremeno bio proglašavan za igrača sa mogućnostima da svrgne Lebrona sa njegovog trona. 

Ekipa Majka Melouna je sada treća na tabeli Zapada sa 42 trijumfa, Sansi su šesti sa 36 pobeda. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading