SILOVALI SU JE I DROGIRALI ČETIRI NEDELJE, A SVE JE POČELO NA NJEN ROĐENDAN: Pevačica u bolnoj ispovesti otkrila ŠOK detalje za koje niko ne zna

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između redova počinilac je rekao da želi da je ubije.

SILOVALI SU JE I DROGIRALI ČETIRI NEDELJE,  A SVE JE POČELO NA NJEN ROĐENDAN: Pevačica u bolnoj ispovesti otkrila ŠOK detalje za koje niko ne zna

Foto: Printscreen/Youtube/ AP Archive

Gotovo da nema osobe koja, sada već davne 2010. godine, nije pevala popularnu pesmu "Mercy". Dafi se izdvojila zahvaljujući svom specifičnom i neobičnom glasu. Njena interpretacija pesme je ostavila snažan utisak na publiku širom sveta.

Put ka slavi

Imala je prepoznatljiv stil, a mnogobrojni kritičari su joj predviđali sjajnu karijeru koja će trajati. U Ujedinjenom Kraljevstvu, osvojila je tri nagrade "Brit Awards", što je bilo samo početak njenog impresivnog uspona ka vrhu muzičke industrije. Nakon toga, usledila je i Gremi nagrada, koja je dodatno potvrdila njen talenat i uticaj na globalnoj muzičkoj sceni. Ipak, njena priča sve je zaledila.

- Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve prošlog leta. Bio je veoma ljubazan i prijalo mi je da konačno pričam o tome - napisala je pevačica na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: Shutterstock

Pevačica Dafi doživela je tešku životnu priču

- Bio je moj rođendan. Drogirali su me u restoranu, što je potom trajalo još četiri nedelje kada su me odveli u stranu državu. Ne sećam se odlaska na avion ili putovanja u vozilu. Odveli su me u hotelsku sobu, a počinitelj se vratio i silovao me. Sećam se pokušaja da ostanem svesna u sobi nakon što se sve to dogodilo. Ostala sam zarobljena s njim ceo naredni dan, nije me ni pogledao, morala sam da hodam iza njega. Bila sam nekako svesna i povučena. Razmišljala sam oda pobegnem u susedni grad, dok je spavao, ali nisam imala novac i plašila sam se da će pozvati policiju. Ne znam kako sam imala snage da izdržim sve te dane. Osećala sam prisutnost nečega što mi je pomoglo da ostanem živa. Vratila sam se natrag, bila sam smirena i normalna, koliko je to moguće biti u takvoj situaciji, a kada sam došla kući, sela sam, ošamućena, kao zombi. Znala sam da mi je život u opasnosti, indirektno je priznao da želi da me ubije. Samo sam želela da pronađem mesto za život gde me neće pronaći - izjavila je pevačica, piše "Najzena".

Silovanja se ne seća, a četiri nedelje je provela u tom stanu.

- Ta mi je osoba rekla da mi je koža bila žute boje i da sam izgledala kao mrtvac. 

Plašila se da zove policiju.

 - Prva osoba kojoj sam se poverila bio je psiholog,  vodeći stručnjak u Ujedinjenom Kraljevstvu kada su složene traume i se*sualno nasilje u pitanju. Ne znam kako sam imala toliko sreće da je pronađem. Bez nje, možda ne bih uspela. Razmišljala sam o samoubistvu - otkrila je pevačica da je sve ove godine bila sama i trudila se da povrati kontrolu nad životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading