AU, KAKAV FRAJER! Sin poznatog političara danas proslavlja 20. rođendan: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liči na tatu!

AU, KAKAV FRAJER! Sin poznatog političara danas proslavlja 20. rođendan: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Foto: instagram.com/scuba_jj, PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Mihajlo Lajf Jovanović, sin poznatog političara Čedomira Jovanovića, danas je proslavio svoj 20. rođendan. Iako često boravi u Londonu gde studira, njegova majka Jelena Jovanović nije propustila priliku da mu uputi dirljive reči čestitke putem svog Instagram naloga.

"Zahvalna sam što sam tvoja majka, srećan ti rođendan, predivni moj sine," napisala je Jelena, izražavajući svoju ljubav i ponos na sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Jovanovic (@scuba_jj)

 


Mihajlov uspeh nije promakao ni njegovoj majci, koja je nedavno podelila fotografiju svog sina na Instagramu uz reči podrške i ponosa. Uz fotografiju Mihajla, istakla je: "Bravo, ljubavi na uspehu, pola faksa rešiioooo."

Osim majke, Mihajlu je rođendan čestitao i otac Čedomir.

 

 

Foto: instagram.com/scuba_jj, PRINTSKRIN/INSTAGRAM

 

 

Putem Instagram storija, Čedomir je podelio porodične fotografije, među kojima je i slika na kojoj se ljubi sa suprugom Jelenom pred Mihajlovim rođenjem, uz emotivnu poruku upućenu svom sinu: "Nek ti nikada ne nestane ljubavi i snage, vere imaj u grudima ma šta da ti rade."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Jovanovic (@scuba_jj)

 


Mihajlova posvećenost studijama u Londonu, gde trenutno boravi, predstavlja samo jedan segment njegovog života koji javnost retko ima priliku da vidi. Ovaj mladić ima podršku svojih roditelja i očigledno je da u njegovom životu ljubav i porodična podrška igraju značajnu ulogu.

 

 

Republika

Foto: instagram.com/scuba_jj, PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Čedomir Jovanović i njegva supruga

 

Podsetimo,lider LDP, Čedomir Jovanović, nedavno je prošao kroz izuzetno zahtevan period oporavka posle osam operacija desnog kolena. Ovaj političar nije štedeo reči hvale za lekare Urgentnog centra, posebno ističući dr Gorana Tulića, načelnika Klinike za ortopediju, kao "mađioničara" koji su od paučine stvorili kosti. Jovanović je istakao da su ovakve operacije retke i da se obavljaju samo na nekoliko svetskih lokacija, poput Bostona, Minhena i Seula, ali sada i u Srbiji, prenosi Kurir.

Jovanović je podelio da je prvi put otišao u Urgentni centar pre desetak dana, kada bukvalno nije mogao da stoji na nogama. Lekari su mu brzo postavili dijagnozu i preporučili operaciju, koja je usledila u rekordnom roku. Iako je iznenađujuće da je lider političke stranke sam otišao u državnu ustanovu, činjenica je da je dobio vrhunsku medicinsku negu.

Foto: instagram.com/scuba_jj, PRINTSKRIN/INSTAGRAM

 

 

- Oni su zaista mađioničari, od paučine prave kosti. Ovakve operacije se rade samo još u Bostonu, Minhenu, Seulu i evo kod nas. Uradili su fantastičnu stavr, ja sam popuno uništio kosti. Kad se ceo život besiš po tim vrhovima, radiš svašta...- kaže nam Jovanović, koji je i danas napolju, u društvu prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading