KADA IMAJU DRUGOG, ŽENE IZGOVARAJU OVE REČENICE: Nikada ne biste na to posumnjali, zato su tako VEŠTE

Autor:

Lifestyle

02.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li su ove dve rečenice jasni signali izdaje?

KADA IMAJU DRUGOG, ŽENE IZGOVARAJU OVE REČENICE: Nikada ne biste na to posumnjali, zato su tako VEŠTE

Foto: shutterstock

Lepa devojka

Statistike pokazuju da su žene te koje češće varaju u partnerskim odnosima, što može iznenaditi mnoge ljude. Iako prevara nije prijatna tema, važno je otvoreno razgovarati sa partnerom o problemima u vezi ili braku, kako bi se eventualni problemi rešili. Danas će možda retko ko preći preko prevare, a ko se odluči na to, u vezi na dalje slede problemi i teško se ostvaruje komunikacija.

Signali prevare

Često korišćene rečenice poput "Treba mi malo vremena za sebe" ili "Večeras izlazim sa drugaricama" mogu biti indikatori problema u vezi. Ukoliko ove rečenice prate ravnodušnost ili sumnjive radnje, možda je vreme za ozbiljan razgovor sa partnerom. Naravno, to ne mora odmah značiti da je reč o skrivenim radnjama, ali često ukazuje na problem u vezi, odnosno da žena nije verna, piše "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Koje rečenice mogu ukazivati na to da vas žena vara


Manipulativne izjave

Izjave poput "Problem je što mi više ne veruješ" često se koriste kao manipulacija kako bi se prebacila krivica na partnera. Ovakve izjave mogu biti znak da se nešto dešava u vezi i da je potrebno ozbiljno razmotriti situaciju, odnosno da je vreme za racionalan razgovor.

Ukoliko se osećate prevareno ili primetite znakove prevare kod svog partnera, važno je iskreno razgovarati o problemima u vezi. U nekim slučajevima, razići se može biti najbolje rešenje za obe strane kako bi se pronašla sreća i mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading