DUEL IMENJAKA KAO MEČ ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Fudbaleri na obe strane se nisu štedeli ni sekude!

Autor:

Sport

25.03.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav su meč navijači imali prilike da gledaju govore i kolone žutih-crvenih kartona.

DUEL IMENJAKA KAO MEČ ZA ŠAMPIONSKI PEHAR: Fudbaleri na obe strane se nisu štedeli ni sekude!

Foto: FK Banat Čenta

U okviru 19. kola PFL-a Zrenjanin ekipa ŽFK Banata ugostila je imenjaka iz Čente, domaćin je u ovaj meč ušao sa sedme pozicije (25 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda manje bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Prava takmičarska utakmica odigrana je na stadionu u ŽFK Banata u Zrenjaninu, derbi sredine tabele doneo nam je borbu po celom terenu uz jako malo prilika pred golmanima na obe strane.

Prva promena rezultata viđena je na isteku 20. minuta kada je Lazar Đukić doveo domaći tim u vođstvo, od tog trenutka igra na terenu se dodatno rasplamsala, ali je uglavnom lopta bila između dva kaznena prostora.

U 35. minutu zbog loše reakcije na jedan dosuđen aut, Nemanja Buratović, fudbaler domaćih dobija direktan crveni karton, ŽFK Banat ostaje sa deset igrača u polju. To je dovelo do nešto bolje igre gostiju, ali bez pravih šansi za izjednačenje.

Republika

Foto: ŽFK Banat Bagljaš

Domaći teren

Drugo poluvreme donelo nam je istu sliku na terenu, igra je uglavnom bila bez previše rizika, ali je jedna situacija u kaznenom prostoru domaćina dovela do promene rezultata. Dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist tima iz Čente, isti je sigurno realizovao Dragan Dobrić, 1:1.

Tokom drugih 45 minuta sudija Knežević je pokazao čak osam žutih kartona, što dovoljno govori o tome kako se vodila borba za svaku loptu. Meč je u korist domaćih "rešio" Đukić svojim drugim pogotkom na osam minuta do kraja regularnog toka vremena, 2:1.

ŽFK Banat - Banat (Čenta) 2:1 (1:0)

ŽFK Banat: Baćan, Putić, Bilbija, Janjanin, Cvetićanin, Radičević (od 91' Rackov), Medić (od 99' Marković), Đukić, Đorić, Buratović, Pjevčević (od 52' Majić)

Banat: Maksimović, Radojičić, Raketić, Vukomanović, Živković, Eskić, Martinović, Ilić, Suvačarev (od 86' Gračanin), Đorđević (od 76' Žegarac), Dobrić 

Imali su navijači šta da vide na ovom meču, tri gola, 11 žutih kartona i tri isključenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading