OVO SVI MUŠKARCI MORAJU DA ZNAJU: Žene za tačno OVOLIKO dožive vrhunac!

Autor:

Lifestyle

30.03.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj podatak će vas iznenaditi.

OVO SVI MUŠKARCI MORAJU DA ZNAJU: Žene za tačno OVOLIKO dožive vrhunac!

Foto: Shutterstock

Nedavno sprovedeno istraživanje koje je obuhvatilo 645 heterose*sualnih žena u dugim vezama otkrilo je zanimljive činjenice o vremenu potrebnom da dožive vrhunac. Prosečno vreme koje je bilo potrebno ženama da dostignu vrhunac iznosilo je 13 minuta i 46 sekundi. Međutim, 17 odsto učesnica priznalo je da nikada nisu doživele vrhunac tokom intimnog odnosa.

Uticaj različitih faktora na postizanje vrhunca

Istraživanje je pokazalo da penetracija nije najefikasniji način za postizanje vrhunca kod žena, budući da samo 31,4 odsto žena doživi vrhunac na taj način. Oralni se*s i drugi oblici stimulacije su se pokazali mnogo efikasnijim u postizanju vrhunca. Takođe, pozicija u kojoj je žena "odozgo" je označena kao pozicija koja olakšava postizanje vrhunca, što možda neki i znaju, prenosi "Krstarica".

Foto: Shutterstock

Za koliko minuta žena doživi vrhunac


Individualne razlike i zašto je važno uživanje

Iako istraživanje pruža zanimljive uvide, važno je imati na umu da smo svi različiti i da postizanje vrhunca može zavisiti od različitih faktora za svaku osobu. Bez obzira na to koliko je potrebno da se postigne ili način postizanja vrhunca, ključno je da partneri uživaju u intimnom odnosu.

Ovo istraživanje pruža korisne informacije o ženskom se*sualnom zadovoljstvu i može poslužiti kao podsticaj za dalja istraživanja i otvaranje dijaloga o ovoj važnoj temi koja je bitna radi većeg, obostranog užitka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading