ZVAO ME JE DEDA I REKAO "IVO, PLAKAO SAM KAO KIŠA": Ivan Bosiljčić otkrio zbog čega su ga svi na ULICI gledali kao čudaka

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom razgovora glumac je otkrio da je dobio mikrotalasnu na poklon od obožavateljke.

ZVAO ME JE DEDA I REKAO "IVO, PLAKAO SAM KAO KIŠA": Ivan Bosiljčić otkrio zbog čega su ga svi na ULICI gledali kao čudaka

Foto: Instagram.com

Glumce poput Ivana Bosiljčića mogli smo da vidimo u mnogobrojnim serijama i filmovima koje smo godinama unazad obožavali. Ipak, anegdote sa snimanja glumci retko kada otkrivaju. Jednu zanimljivu imao je upravo Ivan Bosiljčić koji je odlučio da to ispriča javno.

Za vreme serije "Ranjeni orao", Ivan Bosiljčić je bio i te kako popularan, a posebno se dopadao ženskoj publici koja mu je slala poklone. U emisiji na Blic TV ispričao je svoje iskustvo, a na to ga je podstakla glumica Jelena Gavrilović. Na pitanje šta je sve dobijao, kratko je odgovarao:

- Svega - na šta se glumica nadovezala da je dobio jednom prilikom čak i mikrotalasnu.

Foto: Youtube printscreen

Ivan Bosiljčić ispričao anegdotu sa snimanja

On je ispričao jednu, za njega malo bizarniju situaciju koja ga je zadesila nakon snimanja serije.

- Ima jedna malo bizarnija stvar i ne tiče se samo žena nego svih. Kada je prikazana poslednja epizoda "Ranjenog orla" u kojoj moj junak avijatičar gubi nogu u saobraćajnoj nesreći. To je stvarno jedna scena gde onako, mislim trik je jednostavan, ali je efakat fantastičan. Na krevetu na kome ja ležim isekli su rupu, ja sam gurnuo nogu i odjednom je izgledalo kada ja ležim kao da je noga do kolena, kao da je amputirana.  I to sam uživo već video da jezivo izgleda, a kamoli u seriji. Kada je to prikazano, mene je zvao moj deda i rekao: "Ivo, ja znam da je to neki trik, ali plakao sam kao kiša" - ispričao je glumac kroz smeh i nasmejao sve u studiju.

Sutradan je šetao Beogradom, a slična situacija ga je zadesila.

- I muško i žensko, staro i mlado, svi prepoznaju i brzo pogledaju u nogu. Svi onako prepoznaju i brzo pogledaju u nogu i zamisli koliki je to efakat bio. Tada sam shvatio koliko obazrivo treba da se odnosimo prema našem prostoru i ulogama, jer ljudi u sve veruju - komentariše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading