NEMA POLA LICA JER JE UPUCANA PUŠKOM: Hirurzi odlučili da je obraduju OVAKO, kada je stavila suze niko nije mogao da zadrži (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaku noć sanja isto, iako zna da ne može da se vrati na staro.

NEMA POLA LICA JER JE UPUCANA PUŠKOM: Hirurzi odlučili da je obraduju OVAKO, kada je stavila suze niko nije mogao da zadrži (FOTO/VIDEO)

Foto: anaplastology

Krisi Stelc zamišlja svet koji više ne može da vidi u svojim snovima. Od 2010. godine desilo joj se niz stvari koje nije zamišljala ni u najgorim noćnim morama.

- Kada idem u krevet svake noći... moji snovi su potpuno viđeni. Još uvek vidim nebo. Još uvek vidim... znate, okean... - kaže ona da viđa osmomesečnog sina Džefrija.

- Vidim njegove bucmaste obraze i prelepe oči i savršene male usne - ispričala je ona.

Često sanja kako ponovo ima 16 godina, stavlja šminku i može da vidi sebe, a sada nosi masku da prekrije svoje povrede. Ona je upucana sa 27 godina. Od tada ne vidi i izgubila je polovinu lica.

- Jedini osećaj - koliko ja znam - na koji uopšte nemam uticaj je moj čulo dodira. Nemam čulo mirisa. Ne vidim. I imam slab ukus. Ponekad imam problema sa sluhom - priča.

Foto: anaplastology

Krisi Stelc je slučajno upucana puškom

Godine 1999. Stelc je bila popularna učenica druge škole koja se družila sa prijateljima u svom stanu u Portlandu.

- Bio je prolećni raspust. Svi mi radimo ono što ne bi trebalo, znate pijemo. Ušla sam u zadnju sobu i ponudila sok od pomorandže, a videla sam jednog od mojih prijatelja sa puškom. Rekla sam mu da je spusti dok ne ubije nekoga. On mi je rekao da nije napunjena, od tada se moj život promenio - priseća se, piše "Abc news".

Devojka je upucana slučajno iz neposredne blizine.

Njen tadašnji dečko Vil O'Brajen stigao je nekoliko minuta nakon pucnjave.

- Ne znam da li ste ikada videli ranjenu životinju kako pokušava da ustane? - rekao je O'Brien i pojasnio:

- To sam ja video. Video sam povredu koju niko nije mogao da preživi, osim nekog veoma snažnog. A ona je pokušavala da ustane.

Ona je hitno prebačena u bolnicu, gde su se hirurzi očajnički borili da joj spasu život, ali su ubrzo shvatili da ne mogu da joj spasu lice.

- Sama eksplozija uklonila je sadržaj njene leve očne duplje, uklonila nos i potporne strukture srednjeg dela lica i oštetila njeno desno oko do tačke u kojoj je izgubila vid - rekao je dr Erik Dirks, hirurg koji mnogo puta operisao devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading