SRBIN ZAPROSIO RUSKINJU POSLE 11 GODINA: Upoznali se kada je imala 15, a onda je jedno prelomilo da se PRESELI (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o ljubavi između Ruskinje i Srbina vraća veru u ljubav.

SRBIN ZAPROSIO RUSKINJU POSLE 11 GODINA: Upoznali se kada je imala 15, a onda je jedno prelomilo da se PRESELI (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/slaupik

Ruskinja u Srbiji

Ljubav pobeđuje sve prepreke pokazano je i kroz slučaj Srbina i jedne Ruskinje. Devojka po imenu Anastasia Slaupova je u jednom TikTok videu ispričala da je u Turskoj kada je imala 15 godina upoznala Srbina Davida na letovanju. U njega se kasnije zaljubila, a onda i preselila u Srbiju.

- Kako sam došla u Srbiju? Došla sam zbog svog dečka, on je Srbin. Upoznala sam ga na odmoru u Turskoj kad sam imala 15 godina. Dve nedelje smo proveli zajedno, na kraju smo se dodali na Fejsbuku. Mislila sam da se nikad više nećemo videti. Živela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se vidim s njim opet. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad smo se čuli - ispričala je Anastasia.

Foto: TikTok/slaupik

Anastasia se preselila u Srbiju

Sve se promenilo kada se preselila u jedan gradić u Rusiji.

- Ponovno smo stupili u kontakt. Dopisivali smo se svaki dan, pričali telefonom i posle mesec dana sam dobila poruku od njega koja je glasila: "Kupio sam kartu za Rusiju." On je kupio kartu da dođe i da se vidimo - dodala je ona u videu.

On je došao nakon 11 godina da se vide, prenosi hrvatski Indeks.

- Nisam mogla da verujem da se vidimo. Nismo više želeli da budemo u vezi na daljinu pa sam se preselila u Srbiju - zaključila je.

Sada žive u Srbiji već godinu i po dana i naučila je naš jezik. Sa Davidom se verila. Ovo je još jedan slučaj koji vraća veru u pravu, iskrenu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading