AKO SI SA SRBINOM OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Otac Predrag Popović oduševljen strankinjom koja uči devojke našoj TRADICIJI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska slava zahteva mnogo truda da bi se svaki gost ispoštovao, ali devojka je ispričala i zbog čega kao srpska snajka morate znati sva pravila iste.

AKO SI SA SRBINOM OVO MORAŠ DA ZNAŠ: Otac Predrag Popović oduševljen strankinjom koja uči devojke našoj TRADICIJI (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@o.predragpopovic, youtube/Oтац Предраг Поповић

Otac Predrag Popović na zvaničnom nalogu na TikTok - u podelio je jedan video koji mu se očigledno dopao. U pomenutom videu devojka koja ne dolazi iz Srbije, u vezi je sa Srbinom i objašnjava drugima šta moraju da poštuju i rade ako im je partner iz naše države. Najviše je objasnila pravila za slavu, kako se treba ponašati i na koji način poštovati običaje.

- Draga, ako si sa Srbinom ovaj video je za tebe. Prvo svaka čast, ali da te pitam nešto. Koliko je ozbiljna ova veza? Gde ide? Znaš li ti šta je slava? I ako znaš šta je slava, da li si ga pitala o njegovoj slavi? Kog je datuma i kako on slavi slavu? Koliko dana slavi slavu? Jeli li ga pitala sve ovo?  Jer devojko da ti kažem nešto, ovo će biti i tvoja slava. I to je pravi rolerkoster emocija.  Ove godine sam slavila slavu četiri puta kao zvanična snajka.  Moja osećanja tih par dana idu gore - dole i u mnogim trenucima se zapitam: kako sam ja završila ovde?  Defintivno nećeš imati vremena da sedneš. Dobra stvar je što imaš neograničen izvor rakije. Pripremi se da se ljubiš po tri puta, puta sto. Nauči različite verzije ovoga: hvala, baš mi je drago, dobrodošli. Mnogo kafe! Nauči proceduru jer će svi gledati u tebe. Ali, što je najbitnije uživaj! - poručila je ona u videu.

- Bravo!

- Dobro došla!

- Svaka čast!

- Kad bi sve bile ovakve - pisali su oduševljeni ljudi ispod videa koji je podeljen na TikTok-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading