NACIONALNI TIM ZA ILEGALNE LABORATORIJE MUP SRBIJE JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U EVROPI!

Autor:

Hronika

06.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od osnivanja do danas, obuke je prošlo više od 3.000 ljudi.

NACIONALNI TIM ZA ILEGALNE LABORATORIJE MUP SRBIJE JEDAN OD NAJBOLJIH TIMOVA U EVROPI!

Foto: Pixabay, mup.gov.rs

Nacionalni tim za ilegalne laboratorije osnovan je 2020. godine i do danas je stekao reputaciju jednog od najboljih timova u Evropi koji se bave obukama za otkrivanje i deaktiviranje laboratorija za proizvodnju narkotika.

Specijalizovane prostorije za trening, koje se nalaze na Goču, opremljene su različitim uređajima, opremom i instalacijama i autentično predstavljaju tipične i karakteristične primere laboratorija za proizvodnju narkotika u ilegalnim uslovima.

 

 

Instruktori Nacionalnog tima veštine i znanja u ovoj oblasti uspešno prenose ne samo našim pripadnicima, već je kroz ovoj trening centar prošlo više policijskih službenika evropskih i svetskih policija.

Od osnivanja do danas, obuke je prošlo više od 3.000 ljudi.

Podsetimo, jedno od hapšenja zbog droge dogodilo se u Kragujevcu. Policija u Kragujevcu uhapsila je D. S. (1995) iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Tokom pretresa stana i drugih prostorija koje je koristio, pronađeno je oko 1,4 kilograma bele praškaste materije za koju se veruje da je amfetamin.

Nakon hapšenja, osumnjičenom je određeno zadržavanje u pritvoru do 48 sati, nakon čega je sproveden pred nadležno tužilaštvo u Kragujevcu uz podnošenje krivične prijave.

Sudija za prethodni postupak je donio odluku o pritvoru osumnjičenom u trajanju do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading