ANITI UNETA INFORMACIJA O MATEI CAR: Saznala da joj se bivša ljubavnica udala, Matora zadala FINALNI UDARAC!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je saznala da se Matea Car nedavno udala, Matora iskoristila priliku da joj čestita.

ANITI UNETA INFORMACIJA O MATEI CAR: Saznala da joj se bivša ljubavnica udala, Matora zadala FINALNI UDARAC!

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Anita Stanojlović, poznata učesnica rijalitija "Elita", nedavno je dospela u centar medijske pažnje zbog razvoda od Jovana Tomića Matore. Kako je otkriveno, razlog za krah njihovog braka leži u odnosu između Anite i hrvatske tiktokerke Matee Car. Njih dve su se dopisivale dok je Anita bila sa Matorom, pa čak i na dan venčanja, a detalji su se saznali u rijalitiju, nakon čega je došlo do raskida. 

Ovo venčanje je izazvalo veliku pažnju javnosti, te je postalo glavna tema razgovora na društvenim mrežama i u medijima.

Matea je stala na ludi kamen, a ta informacija je stigla do Anite i Matore, pa je Tomićeva iskoristila priliku u sinoćnjoj emisiji da javno čestita Matei, zbog koje je raskinula sa Anitom:

Republika

Foto: ATA Images, Republika.rs

Matea Car, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Darko, ja sam sve prihvatila što je ona radila. Ovo što joj Anđelo prebacuje, ja sam joj tolerisala. Zbog toga umemem da prokomentarišem njih dvoje. Ništa loše ja nemam da kažem. Stojim iza ovi mojih reči. Dok je Anita bila sa mnom, imala je potpunu kontrolu - kazala je Matora.

- Kakav je osećaj kad neko s kim si bila kaže da ne želi da se seća perioda u kom si ti? - upitao je novinar.

- Šta ja sad da kažem? Jedno što je loše bilo je to što sam se ja nervirala, njoj ništa nije falilo - istakla je Matora.

- Šta bi poručila Anitinim fanovima? - upitao je novinar.

- Mogu da pošalju neke poslastice, ali imam da kažem da želim Matei Car sve najlepše, jer se udala. Drži se - kazala je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading