GLUMAC IZGUBIO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM, PA DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: Njegova bivša supruga odlučila da sve iznese u javnost!

Autor:

Zabava

06.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Aleksandra Radojičića i Jelene bio je u zategnutim odnosima, a onda se sve promenilo.

GLUMAC IZGUBIO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM, PA DONEO ŠOKANTNU ODLUKU: Njegova bivša supruga odlučila da sve iznese u javnost!

Foto: ATA Images

Aleksandar Radojičić glumac

Glumac Aleksandar Radojičić i Jelena Melezović su bili u vezi godinama, tokom koje su dobili ćerkicu Aju. Međutim, 2014. godine su doneli odluku o rastanku, što je rezultiralo dvogodišnjom borbom za starateljstvo, okončanom 30. juna 2016. godine, kada je odlučeno da starateljstvo pripadne Jeleni.

Nakon sudskog spora, odnosi bivših partnera su bili prilično zategnuti, što je rezultiralo javnim sukobima i iznošenjem nesuglasica u medijima. Jelena je čak na društvenim mrežama napisala status u kom je kritikovala oca svoje ćerke, izazivajući pažnju javnosti.

Republika

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Aleksandar Radojičić

 

- Od dana kada je dete zvanično pripalo meni, Aleksandar nam se javlja samo jednom mesečno, a na društvenim mrežama glumi heroja i supertatu. U stvarnosti ne da ne viđa dete, nego i ne pozove da vidi šta radi - napisala je ona tada.

Ipak, nešto kasnije je promenila mišljenje, te je o glumcu govorila samo lepe stvari.

- Razlog našeg rastanka nije ni preljuba ni nedostatak ljubavi, već nešto treće, intimno, samo naše. Aleksandar je najdivniji otac na svetu. Redovno viđa Aju, koja ga obožava. Šalje joj novac i garderobu i brine o njoj. Iako smo mladi dobili dete, verujem da savršenijeg oca za svoje dete nikad neću naći - rekla je ona svojevremeno, preneo je Story.

U međuvremenu, Jelena se udala i sa svojim suprugom dobila sina Filipa. Zanimljivo je da se i Aleksandar odlično slaže sa Filipom, a Jelena je čak javno čestitala rođendan Aleksandru, ističući značaj koji on ima u životu njihove porodice.

Na društvenim mrežama, primećena je podrška i pozitivni komentari vezani za odnos između Aleksandra, Aje i Filipa. Mnogi su istakli Aleksandrovu ulogu kao oca i podršku koju pruža Filipu nakon gubitka oca iz drugog braka Jelene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading