PRIJIN OTAC GODINAMA NIJE BIO SVESTAN OVOGA: Napokon prekinuo tišinu, njegove reči će RASPLAKATI Aleksandru!

Autor:

Zabava

06.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Aleksandre Prijović je progovorio o ćerkinom uspehu, kao i odnosu sa unukom.

PRIJIN OTAC GODINAMA NIJE BIO SVESTAN OVOGA: Napokon prekinuo tišinu, njegove reči će RASPLAKATI Aleksandru!

Foto: ST/Dragan Kadić

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Spensu u Novom Sadu, održan 5. aprila, bio je prava senzacija, a podrška porodice je bila neizmerna. Otac popularne pevačice, Nedeljko, nije krio svoje emocije i ponos zbog uspeha svoje naslednice.

Nedeljko je otvoreno govorio o Aleksandrinoj karijeri, ističući da ju je podržavao od samog početka, ali da nije očekivao baš ovakav uspeh:

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović

 

- Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od nje, ali, eto, desilo se - rekao je Nedeljko.

- Sve njene pesme su mi omiljene, možda mogu da izdvojim pesmu "Sve po starom“. U Beogradu sam bio najponosniji na nju, zato što je najviše ljudi bilo, eto - rekao je Nedeljko za "Grand".

Zatim je otkrio koliko ga unuk, Aleksandrin sin, sluša. Nedeljko je sa osmehom otkrio da se dotakao i odnosa sa svojim unukom, ističući da ih povezuje posebna veza:

- Naravno da me unuk sluša, ali i ja njega, moram - zaključio je Nedeljko.

Republika

Foto: aleksandra_official/Instagram

Aleksandra Prijović i Nedeljko Prijović

 

Nedeljko je svojim iskrenim rečima o karijeri i uspesima svoje ćerke Aleksandre Prijović oduševio javnost, pokazujući da je ponosan otac i deda, svestan značaja i težine uspeha koji je Aleksandra postigla.

Prija je pre nekoliko meseci otvorila dušu o svojim roditeljima, koji su razvedeni. Kako je rekla, najlepši trenutak bio joj je kad su svi bili zajedno.

- Pošto se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju, i, na mom koncertu su bili svi zajedno, i... Eto, taj trenutak. Ja razumem, i svako živi svoj život, i kada neko ne može zajedno ni ne treba da bude zajedno, i to je sve okej, ali ja kao neko ko je uvek maštao o tome da imam veliku porodicu, nisam imala, i onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno... i posle toliko godina, sada na koncertu, posle koncerta, mislim da je u Nišu bilo, da su bili svi zajedno. I tata sa suprugom, i majka, svi su bili tu na istom mestu, što se desilo možda dva, tri puta - iskreno je priznala Aleksandra na "Blic TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading