NJEN LIK NOSI PREKO CELIH LEĐA! Ko je misteriozni muškarac sa tetovažom Tanje Savić - od pilota ni traga, ni glasa?!

Autor:

Zabava

06.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić je podelila fotografiju misterioznog muškarca, koji je istetovirao njen lik.

NJEN LIK NOSI PREKO CELIH LEĐA! Ko je misteriozni muškarac sa tetovažom Tanje Savić - od pilota ni traga, ni glasa?!

Foto: printscreen/youtube.com

Tanja Savić, popularna pevačica koja već dugi niz godina osvaja srca publike svojim pesmama, ponovo je privukla pažnju javnosti. Naime, nedavno je podelila fotografiju muškarca čije je leđa krasila istetovirana slika njenog lika i njenog imena. Ova neobična tetovaža odmah je postala predmet interesovanja, a obožavaoci su se pitali ko je misteriozni muškarac čije su leđa ukrasile ove slike.

Nakon turbulentnog braka i burnog razvoda, Tanja Savić je pronašla sreću pored pilota Muhameda Bešića. Njihova ljubavna priča privukla je veliku pažnju javnosti, a Tanja otvoreno govori o svojoj sreći i zadovoljstvu koje pronalazi pored svog 11 godina mlađeg partnera. Muhamed je čak zbog ljubavi prema Tanji napustio Ameriku i preselio se u Srbiju, gde par uživa u nerazdvojnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tanja Savić

 

Dok javnost nagađa o identitetu muškarca čije su leđa ukrasile slike Tanje Savić, spekuliše se o različitim mogućnostima. Da li je reč o gestu ljubavi prema pevačici ili je pak tetovaža deo nekog umetničkog projekta, ostaje da se vidi. Ono što je sigurno jeste da ova neobična situacija dodatno intrigira Tanjine obožavaoce.

Tanja je nedavno progovorila o svojim privatnim planovima, nagoveštavajući mogućnost skorog venčanja sa Muhamedom Bešićem. Ova vest sigurno će obradovati mnoge njene fanove, a Tanja je izjavila da bi to moglo biti veliko veselje, možda čak i proslava koja će biti obeležena avionskim letom, s obzirom na Muhamedovo zanimanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading