GOLOTINJA U SEDMOJ DECENIJI: Naša glumica pozirala samo u donjem vešu, jedan detalj sa fotografije će vas ostaviti u šoku!

Autor:

Zabava

06.04.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Karanović je pozirala u donjem vešu, pa izazvala buru na društvenim mrežama.

GOLOTINJA U SEDMOJ DECENIJI: Naša glumica pozirala samo u donjem vešu, jedan detalj sa fotografije će vas ostaviti u šoku!

Foto: ATA Images

Slavna glumica Mirjana Karanović (67) je poznata po svojoj posvećenosti održavanju kondicije i zdravog načina života. Njen izgled i vitalnost su impresivni, a nedavno je odlučila da pokaže javnosti deo svoje rutine. Na fotografiji sa Instagrama, glumica pozira u zlatnom brusthalteru i providnim hulahopkama, ostavljajući utisak fenomenalnog izgleda čak i u donjem vešu. Komentari ispod objave su se samo nizali, a mnogi su bili iznenađeni njenom formom i izgledom u sedmoj deceniji života.

Fotografija je izazvala veliku pažnju javnosti, a komentari su bili pretežno pozitivni. Mnogi su izrazili divljenje za njen izgled i vitalnost u godinama, ističući da je primer mnogima, posebno mlađoj generaciji. Ova objava je ponovo pokrenula diskusiju o zdravom načinu života i važnosti redovnog vežbanja i pravilne ishrane, a Mirjana je dokazala da se trud i posvećenost isplate.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mirjana Karanović

 

Pored svoje posvećenosti zdravom načinu života, Mirjana je nedavno otkrila da uživa u boravku u Tivtu sa svojim dečkom. Ova informacija je dodatno intrigirala javnost, ali glumica je zadržala privatnost po pitanju identiteta svog partnera. Ipak, ova vest je izazvala dodatno interesovanje za Mirjanin privatni život i vratila pažnju na njenu ljubavnu sreću.

Glumica Mirjana Karanović nedavno se pohvalila na društvenim mrežama da više nije sama. Sudeći po njenoj novoj objavi, pronašla je partnera sa kojim trenutno uživa u Tivtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sale

06.04.2024 21:21

Muka me uvati.

Антун Чупак

07.04.2024 09:17

Ах тај фото шоп!!!😂😂😂😇😇😇