TRANSRODNA PEVAČICA DVA PUTA DOBIJALA POZIV ZA VOJSKU: Vojnici bi se obradovali da me vide tamo!

Autor:

Zabava

05.04.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit otkrila šta joj se dešavalo kad je dobijala pozive za vojsku!

TRANSRODNA PEVAČICA DVA PUTA DOBIJALA POZIV ZA VOJSKU: Vojnici bi se obradovali da me vide tamo!

Foto: Igor Živković

Elektra Elit

Transrodna pevačica i deklarisana prostitutka Elektra Elit ispričala je u jednoj emisiji zanimljivu anegdotu. Kako je ispričala, pre tranzicije postala je otac, a zamalo i vojnik. Naime, država ju je tretirala kao osobu muškog pola, zbog čega je od nje bilo očekivano da brani svoju domovinu.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Elektra otkrila da je dva puta dobijala poziv za vojsku

- Dva puta sam dobila poziv za vojsku. Prvi put za vreme rata. Ja tada nisam bila u gradu. Bukvalno moji roditelji beže, a poštar ide za njima trči da donese pozivno pismo. Nisam bila tu. I drugi put sam dobila poziv u Švajcarskoj - ispričala je Elektra na jednoj televiziji, pa dodala:

- Ali, tada je već počela tranzicija (promena u žensko telo, konzumacija hormona). Tako da nisam bila u vojsci. Ali mislim da bi se vojnici obradovali da me vide tamo - dodala je ona.

Republika

Foto: E Stock

Elektra smatra da bi se vojnici obradovali da je vide

Inače, ona je nedavno otkrila i šta misli o situaciji Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, kao i o aktuelnim dešavanjima u "Eliti".

- Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da se Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi - istakla je Elektra, pa otkrila i šta misli o Aneli:

- Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti! Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime, za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla. A što se tiče Stanije i Asmina, eto, ja im od srca želim sve najlepše. Nikad nisam pljunula na njih. Uživajte, budite srećni, radite. "Rokajte" bepče jedno, a ja mogu da budem kuma na kraju - zaključila je Elektra za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading