TROJICA DVOCIFRENIH SRBA U NBA NOĆAS! Vukčević PROCVETAO od odlaska iz Partizana!

Autor:

Sport

06.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno veče za naše momke.

TROJICA DVOCIFRENIH SRBA U NBA NOĆAS! Vukčević PROCVETAO od odlaska iz Partizana!

Foto: Twitter/washwizards

Noćas je nastavljena NBA akcija, a Srbi koji igraju "preko bare" i te kako su se proslavili. Njih četvorica je noćas igralo, a jedini koji nije bio dvocifren je Nikola Jović koji se zaustavio na osam poena.

Njegov Majami Hit je uprkos tome uspeo da savlada Hjuston Roketse rezultatom 119:104 predvođen pre svih Džimijem Batlerom, ali i Bamom Adebajoom koji je zabeležio dabl-dabl učinak.

Kada je reč o srpskom dvojcu Vasilije Micić-Aleksej Pokuševski, oni su noćas zasijali u pobedi Šarlote nad Orlandom 124-115. Najefikasniji akter meča bio je njihov saigrač Brendon Miler sa 32 poena, ali isti broj na drugoj strani imao je Paolo Bančero.

Micić je pomogao pobedi sa odličnih 14 poena, devet asistencija i pet skokova, dok je Poku dodao 10 poena i po dve uhvaćene lopte i dodavanja.

Međutim, niko od njih nije bio u centru pažnje koliko doskorašnji igrač Partizana - Tristan Vukčević. Mladi košarkaš je definitivno "procvetao" od odlaska iz Beograda u prestonicu Amerike. U dresu Vašingtona noćas je zabeležio učinak od 17 poena, sedam skokova i dve asistencije u porazu od Portlanda 102:108. Koliko bolje igra u NBA govori podatak da je na prethodna tri meča prosečno beležio 15, 3 poena za 25,3 minuta po meču.

Mi mu želimo da nastavi u istom ritmu, jer mu definitivno prija da igr za Vizardse.

Na terenu noćas nije bilo Bogdanove Atlante, a ni Jokićevog Denvera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading