NAKON PROPALOG BRAKA NAŠLA JE SREĆU SA NJIM, PA SE OPET RAZVELA: Ljubavna priča Snežane Savić zakucava, a njena ćerka je MLAĐA verzija popularne glumice (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska pozorišna i televizijska glumica stekla je ogromnu slavu, a malo ko zna ove detalje o njoj.

NAKON PROPALOG BRAKA NAŠLA JE SREĆU SA NJIM, PA SE OPET RAZVELA: Ljubavna priča Snežane Savić zakucava, a njena ćerka je MLAĐA verzija popularne glumice (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumicu Snežanu Savić publika obožava od kada se prvi put pojavila na TV ekranima.  Tokom godina je izgradila blistavu glumačku, a u jednom periodu i muzičku karijeru.

Snežana Savić je rođena 6. marta 1953. godine, a najveću popularnost je stekla ulogama u serijama: Srećni ljudi, Bolji život i Porodično blago. Takođe, osamdesetih je bila jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike.  Rođena je u Velikoj Plani, a 1976. dobila je jednu od zapaženijih uloga u karijeri, a radi se o ulozi Koštane. Nakon toga slede mnogobrojne uloge u serijama i filmovima.

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Savić ima bogatu muzičku i glumačku karijeru

Privatni život Snežane Savić

O privatnom životu cenjene glumice ne zna se mnogo, a tokom godina vešto ga je krila od očiju javnosti. Prvi put se udala još tokom studija, ali brak nije dugo trajao. Jedna priča je dospela u javnost, a u pitanju je ljubav sa poznatim režiserom  i scenaristom Dragoslavom Lazićem. On je stariji od nje 17 godina. Za njega se udala takođe, a kasnije dobila ćerku Anitu. Ubrzo su se razveli, a on je sreću pronašao sa koleginicom Draganom Turkalj sa kojom je kasnije dobio blizance, dva sina.

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - rekla je jednom glumica i dodala:

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

Foto: ATA Images

Anita Savić je ćerka Snežane Savić

Snežana je sa ćekom Anitom danas kao drugarica, a dok je Anita bila mlađa bile su česte i čarke što je očekivano za tinejdžerski period.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - istakla je u jednom gostovanju.

Anita je započela karijeru novinarke, a dok je bila mlađa imala je dve uloge u serijama "Seljaci" i "Zvezdara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading