NINA JANKOVIĆ ODBILA INTIMNE SCENE SA BRATOM SVOG SUPRUGA: Svi ga dobro znate, u pitanju je OPASAN FRAJER (FOTO)

Autor:

Lifestyle

03.04.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Dičić je muž lepe Nine Janković, a njegov brat je takođe uspešan u glumačkim vodama.

NINA JANKOVIĆ ODBILA INTIMNE SCENE SA BRATOM SVOG SUPRUGA: Svi ga dobro znate, u pitanju je OPASAN FRAJER (FOTO)

Foto: ATA Images

Jedna od najlepših i najzapaženijih glumica na domaćoj sceni, Nina Janković, ostvarila je impresivnu karijeru koja obuhvata više značajnih uloga. Sa suprugom Matejom Dičićem, sa kojim ima sina Vukašina i ćerku Ivanku, Nina već više od decenije uživa u skladnom braku. Ono što javnost možda nije znala jeste da je Mateja brat poznatog glumca Miodraga Dragičevića.

Nina Janković odbila ulogu sa bratom supruga

Tokom snimanja serije "Čizmaši", Nini je ponuđena uloga koja je podrazumevala snimanje intimnih scena sa Miodragom Dragičevićem, njenim šurakom. Međutim, ona je odlučila da odbije tu ulogu kako bi izbegla neprijatnosti i sačuvala harmoniju u porodici.

Foto: ATA Images

Brat muža Nine Janković je Miodrag Dragičević


Nezgoda zbog koje je završila u bolnici

Da podsetimo, Nina Janković nedavno je doživela nezgodu koja ju je odvela pravo u bolnicu. Dok je sa porodicom uživala u prirodi i spremala ručak, na nju je slučajno prosuto vrelo ulje, prouzrokujući joj povrede na obema nogama. Nakon ove nezgode, njen suprug je hitno reagovao i odvezao je u bolnicu gde su joj ukazali medicinsku pomoć. Fotografije na kojima se vidi kako ju je muž vozio u kolicima, sa zavojima na nogama, izazvale su veliku pažnju javnosti.

Foto: instagram.com/printscreen

Nina Janković završila u bolnici zbog nezgode


Nakon izlaska iz bolnice, primetno potresena Nina privukla je pažnju svojih brojnih pratioca na društvenim mrežama. Mnogi su joj uputili reči podrške i brz oporavak, pokazujući veliku dozu empatije prema omiljenoj glumici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading