BEOGRAĐANKU PITALI KO JE NAJLEPŠI SRBIN: Njen odgovor će vas RASPAMETITI - malo je ovakvih žena! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video Beograđanke koji će vas oduševiti!

BEOGRAĐANKU PITALI KO JE NAJLEPŠI SRBIN: Njen odgovor će vas RASPAMETITI - malo je ovakvih žena! (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM/_.LJUBAVNI.SNOVI, ST/N. MANDIĆ

Jedna Beograđanka postala je hit na društvenim mrežama nakon što je dala neočekivan odgovor na pitanje: Ko je po vama najlepši Srbin? Umesto da nabraja poznate ličnosti, ona je iznenadila svojim odgovorom - navela je svog muža kao najlepšeg Srbina. Ovaj iskreni odgovor izazvao je lavinu pozitivnih reakcija i osvojio srca mnogih korisnika društvenih mreža.

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je video sa njenim odgovorom postao viralan, stotine korisnika društvenih mreža izrazilo je oduševljenje i podršku. Komentari poput "Bravo. Tako treba" i "Svaka Vam čast. To je pravi odgovor" samo su neki od primera pozitivnih reakcija. Mnogi su istakli njen iskreni i hrabri odgovor, komentarišući da je retko sresti osobu koja je spremna da javno izrazi svoju ljubav i ponos prema partneru na ovakav način.


Osoba koja se udala iz ljubavi, a ne iz interesa

Neki korisnici su istakli da je ovakav odgovor primer prave ljubavi i iskrenosti, naglašavajući da je retkost sresti osobu koja se udala iz iskrene ljubavi, a ne iz interesa. "Nadam se da je muž drži kao malo vode na dlanu" i "Zamisli da si njen muž, pa tačno da se ponosiš i sobom i njom" samo su neki od komentara koji su istakli posebnost ove Beograđanke.

Ovaj neobičan odgovor jedne Beograđanke pokazao je da prava lepota dolazi iz srca. Njen primer hrabrosti i iskrenosti inspirisao je mnoge da se osvrnu na prave vrednosti i da cene lepotu koja dolazi iz ljubavi i iskrenih emocija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading