NAJVEĆI BLAM DRAGANE KATIĆ: Zbog pevačice je godinu dana dozivali kao da je PAS!

Autor:

Zabava

09.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ispričala zanimljivu anegdotu sa početka svoje karijere!

NAJVEĆI BLAM DRAGANE KATIĆ: Zbog pevačice je godinu dana dozivali kao da je PAS!

Foto: printscreen/youtube.com

Popularna voditeljka Dragana Katić rado se priseća svojih početaka, koji nisu bili laki. Dragana je velika profesionalka u svom poslu, jedna je od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima, ali je na početku karijere doživela jedan blam, kog se nedavno prisetila. 

Kako je ispričala, blam je doživela zbog pevačice Nede Ukraden

Republika

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić

Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me: "Gde je onaj cuko?", a ja tako sva bitna njoj kažem: "Izvinite, ali ja njega ne poznajem"- ispričala je Dragana, a svi u emisiji su prasnuli u smeh.

Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak - rekla je voditeljka.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Neda Ukraden

Početkom ovog meseca obeleženo je 25 godina od prvog emitovanja "Grand showa" povodom čega se Dragana prisetila velikih početaka.

Sa ovog aspekta sam počastvovana što sam stala rame uz rame sa Tozovcem i što smo zajedno izgovorili to prvo: „Dobro veče“ i što je tako krenula tada „Zvezdana noć“, što je kasnije postao „Grand show“, a sve ostalo je istorija - počela je priču Dragana za Grand, i nastavila:

Istorija, zato što je Grand produkcija zaista napisala istoriju, zato što je postavila temelje novog načina šoubiznisa i novog načina predstavljanja televizijskij formata. Ne postoji javna ličnost koja je nešto i nekada značila, a da nije prošla kroz Grand produkciju i sve formate koje smo emitovali. Beskrajno sam ponosna što sam deo te priče i što slavimo 25 godina, što nije malo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading