LJUBIMAC GROBARA ISPROZIVAO ZVEZDU: Posle Lesora i Pantera, još jedan igrač vidi NAMEŠTALJKU sa Efesom!

Autor:

Sport

12.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je podigao mnogo buke ni oko čega.

LJUBIMAC GROBARA ISPROZIVAO ZVEZDU: Posle Lesora i Pantera, još jedan igrač vidi NAMEŠTALJKU sa Efesom!

Foto: Starsport

Dalas Mur sa saigračima iz Partizana

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od ekipe Efesa rezultatom 100:55 u Istanbulu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti i košarkaških stručnjaka. Ovaj neočekivano bolan poraz uticao je ne samo na tim sa Malog Kalemegdana, već i na navijače Partizana i Olimpije iz Milana, jer su ova dva tima izgubila sve šanse za plej-in.

Povodom ovog poraza, oglasio se bivši plejmejker Partizana, Dalas Mur, koji je svojim oštrim rečima izazvao dodatne reakcije na društvenim mrežama. "Crvena zvezda 'izvan džepa'. Znali su šta rade", napisao je Mur, što je dodatno podgrejalo raspravu među navijačima i sportskim analitičarima.

Republika

Foto: printscreen/x.com

Tvit Dalasa Mura


Poraz od Efesa rezultatom 100:55 izazvao je brojne reakcije u javnosti, kako navijača tako i sportskih stručnjaka. Mnogi su izrazili nevericu i šok zbog ovakvog ishoda utakmice, ističući da je ovo jedan od najtežih poraza koji je tim Crvene zvezde doživeo u poslednjih nekoliko godina.

Stručnjaci su pokrenuli analizu uzroka ovako teškog poraza, ističući nekoliko ključnih faktora koji su doprineli ovakvom ishodu. Nedostatak koncentracije, loša odbrana i neefikasnost u napadu samo su neki od problema koji su doveli do ove bruke u Istanbulu.


Ovaj neočekivani poraz Crvene zvezde imaće značajan uticaj na dalji tok takmičenja, kako u domaćem prvenstvu, tako i u evropskim takmičenjima. Tim će morati da se osloni na svoje kvalitete kako bi prevazišao ovaj težak trenutak i vratio se na pobednički put.

Poraz od Efesa rezultatom 100:55 predstavlja jedan od najtežih trenutaka za tim Crvene zvezde, ali istovremeno pruža priliku za analizu i ispravku grešaka kako bi se ekipa vratila na pobednički kolosek. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem će pratiti dalji razvoj događaja i reakciju tima na ovaj težak poraz. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading