ZEMLJOTRES U HUMSKOJ: Partizan dobio najveće moguće pojačanje!

Autor: P. Z.

Sport

11.01.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja moguća vest za Željka Obradovića i navijače crno-belih.

ZEMLJOTRES U HUMSKOJ: Partizan dobio najveće moguće pojačanje!

Foto: Starsport

Atmosfera pred meč Partizan - Panatinaikos

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 dočekuju Makabi, u meču 21. kola Evrolige.

Crno-beli su dan ranije u Areni odradili poslednji trening pred duel sa "ponosom Izraela", a na mestu događaja našla se i ekipa portala Republika.rs.

Na tom treningu je sa ekipom radio i Aleksa Avramović, koji se konačno oporavio od povrede!

Strateg "parnog valjka" Željko Obradović je potom konstatovao da će reprezentativac Srbije od narednog treninga biti u punom pogonu.

Ove nedelje je na programu Evroligino duplo kolo, a utakmicu u Areni u znatno boljem raspoloženju dočekuje gostujuća ekipa, pošto je u prvoj polovini sedmice ostvarila trijumf, za razliku od crno-belih. Makabi je kao domaćin srušio najveće iznenađenje sezone do sada Virtus, dok je Partizan izgubio u gostima od Fenerbahčea. Ipak, dobra stvar za izabranike Željka Obradovića je to što imaju dan više odmora od pulena Odeda Kataša.

Podsetimo, "parni valjak" je jedan od retkih tmova koji su ove sezone gostovali u Tel Avivu, pošto je njihov duel na Makabijevom parketu odigran pre nego što je buknuo rat u Izraelu. Tada je "ponos Izraela" slavio sa ubedljivih 96:81, a ubrzo nakon toga je domaće utakmice počeo da igra u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić" i to baš na inicijativu Partizana.

Posle 20 kola elitnmog evropskog klupskog takmičenja, Partizan ima polovičan uspeh i trenutno na tabeli drži desetu poziciju, koja je poslednja koja vodi u plej-in. Sa druge strane, Makabi ima skor 12-8 i trenutno je šesti na tabeli, što je poslednje mesto koje ima direktan plasman u plej-of.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading