"TVOJE JAHANJE ME LOŽI - NE MOGU DA SE KONTROLIŠEM" Uznemirujuće svedočenje protiv instruktora jahanja Miloša Đukića: Bila sam u stanju PARALIZE

Autor: D.B.

Hronika

11.01.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredno suđenje zakazano je za 12. februar, kada će svedočiti još dve oštećene, dok će odluka za saslušanje oštećene koja u martu puni 18 godina biti doneta naknadno.

"TVOJE JAHANJE ME LOŽI - NE MOGU DA SE KONTROLIŠEM" Uznemirujuće svedočenje protiv instruktora jahanja Miloša Đukića: Bila sam u stanju PARALIZE

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram

Suđenje instruktoru jahanja Milošu Đukiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica škole jahanja, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu.

Na današnjem sudu svedočila je A. A. D, koja je detaljno opisala tri incidenta polnog uznemiravanja koji su se dogodili u julu, septembru i oktobru 2021. godine. Đukić je doveden na suđenje u invalidskim kolicima, dok je svedokinja A. A. D. svoj iskaz davala u posebnoj prostoriji putem video linka, s obzirom na njen status posebno osetljivog svedoka.

Prvi incident

A. A. D. je svedočila o prvom incidentu koji se dogodio u julu 2021. godine, kada ju je Đukić pozvao u sobu kluba i uputio neprimerene i seksualne komentare, ostavljajući je u stanju paralize.

- U julu 2021. godine me je pozvao u sobu koju je koristio klub. Tu je bio stočić, krevet na kom je inače spavala suvlasnica kluba Marina Gunjača. Sa druge strane je bio tabure na kom je on sedeo. Sela sam na Marinin krevet, a on je rekao da je zadovoljan mojim jahanjem tog dana. Potom je rekao da mora da bude iskren, da ga moje jahanje loži i da ne može da se kontoliše - rekla je i dodala da joj je Đukić uputio još niz neprimerenih i seksualnih komentara koje je opisala. 

Drugi incident

Svedokinja je opisala događaj iz septembra 2021. godine kada je bila sama sa Đukićem u klubu i doživela polno uznemiravanje, osećajući gađenje prema sebi i ćutajući jer je mislila da je ona kriva.

Treći incident

U oktobru iste godine, Đukić ju je zagrlio i pokušao da je poljubi, što je dodatno uznemirilo A. A. D. koja je odlučila da progovori tek nakon saznanja za još jednu žrtvu, maloletnu devojčicu.

Reakcija i podrška

Svedokinja je istakla da su se ohrabrile da prijave slučaj nakon što su saznale za drugu žrtvu, a podršku su pronašle u suvlasnici kluba koja je izbacila Đukića iz kluba i okupila devojke koje su takođe bile žrtve.

Emotivna reakcija

A. A. D. je takođe podelila svoje emotivno iskustvo, ističući da je ono što joj je nekada donosilo radost i sreću sada postalo mesto vulgarnosti i seksualnog uznemiravanja.

- U seprembru 2021. godine sam bila sama sa Milošem Đukićem u klubu. Imala sam pauzu između držanjamčasova i otišla sam u zajedničku prostoriju jer se zbog vrućine nisam osećala dobro. Legla sam na klupu i stavila jastuk pod glavu i tuku preko očiju. On je sedeo sa druge strane prostorije i gledao nešto na telefonu. U jednom momentu sam osetila da mi stavlja ruku na donji deo stomaka i da me ljubi u predelu grudi, iznad majice - dodala je.

 

Zakazano naredno suđenje


Naredno suđenje zakazano je za 12. februar, kada će svedočiti još dve oštećene, dok će odluka za saslušanje oštećene koja u martu puni 18 godina biti doneta naknadno.

Đukić je na kraju suđenja izjavio da nema pitanja, ali da bi imao mnogo komentara, što bi produžilo suđenje na još nekoliko sati.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading