SEVERINA O SEVERINI: Čuo sam da ima NEKI VIDEO-SNIMAK! Saigrači me ne ZEZAJU!

Autor: M. M.

Sport

29.01.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana govorio o hrvatskoj pevačici.

SEVERINA O SEVERINI: Čuo sam da ima NEKI VIDEO-SNIMAK! Saigrači me ne ZEZAJU!

Foto: ATA Images, Starsport

Fudbaler iz Kurasaa Ksander Severina imao je zapaženu ulogu u dresu Partizana u minuloj poluzeoni u kojoj su crno-beli završili sa bodom više od večitog rivala Zvezde na tabeli Superlige Srbije.

Krilni fudbaler, koji ima i pasoš Holandije, na pripremama je sa ekipom na Kipru, a tamo je sa novinarima vodio zanimljiv razgovor. Tema je bila pevačica iz Hrvatske Severina Vučković.

- Odmah po dolasku sam saznao da postoji poznata pevačica, čije ime je identično kao moje prezime. Ne šale se saigrači na taj račun sa mnom, ali su mi rekli i da postoji neki video. Ipak, nisam ga pogledao - smejući se govorio je Ksander Severina.

Brzonogi igrač sa korektnim tehničkim sposobnostima oduševljen je životom u glavnom gradu Srbije.

- Beograd je mnogo lepši i bolji grad nego što sam očekivao. Živim sam, a kada mi dođu prijatelji obično idem u tržne centre. Čuo sam za ćevape, ali ih još nisam probao. Srpski jezik je baš težak. Za sada sam savladao osnovne fudbalske pojmove i uobičajene pozdrave - otkrio je Ksander Severina.

Ksander Severina (22) odigrao je 21 utakmicu za Partizan u jesenjem delu sezone, u svim takmičenjima. Postigao je tri gola i imao jednu asistenciju.

Inače, Severina Vučković nedavno je dospela u centar pažnje regionalne javnosti, pošto je Vrhovni sud Hrvatske poništio odluku splitskog Županijskog suda o starateljstvu nad dvanaestogodišnjim dečakom Aleksandrom, i presudio u korist njenog bivšeg muza Milana Popovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading