OSTAJE DO KRAJA SEZONE! Zvezda PRODUŽILA ugovor sa košarkašem koji nije ODIGRAO ni SEKUND! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka sa Malog Kalemegdana.

OSTAJE DO KRAJA SEZONE! Zvezda PRODUŽILA ugovor sa košarkašem koji nije ODIGRAO ni SEKUND! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije u Areni

Američki košarkaš Trej Tompkins će produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, potvrđeno je iz kluba.

Uprkos činjenici do sada nije imao priliku da zaigra, postoji očekivanje da će biti spreman za završnicu AdmiralBet ABA lige.

Iako Tompkins još uvek nije imao priliku da zaigra za Crvenu zvezdu, trener Janis Sferopulos izrazio je poverenje u njegove kvalitete.

Foto: Starsport

Trej Tompkins (u sredini)

Nekadašnji igrač Reala je polako počeo sa treninzima i individualnim radom, te se očekuje da će biti spreman za završnicu sezone.

Tompkinsov povratak na teren bio je očekivan mnogo ranije, ali klub i stručni štab su pokazali strpljenje i razumevanje za njegov proces oporavka. 

Navijači Crvene zvezde takođe su pružili podršku Tompkinsu i iskazuju nadu da će uskoro videti koliko za tim znači njegov dolazak na Mali Kalemegdan.

Iako je situacija oko njegovog ugovora bila neizvesna, produžetak saradnje do kraja sezone donosi dodatnu motivaciju kako Tompkinsu, tako i celoj ekipi.

Sa Tompkinsom u timu, Crvena zvezda će dobiti iskusnog igrača sa značajnim internacionalnim iskustvom, što će biti od velike važnosti u završnici AdmiralBet ABA lige.

Trej Tompkins je, podsetimo, tokom karijere igrao za Los Anđeles Kliperse, Nižnji Novgorod, madridski Real i Zenit iz Sankt Peterburga, pre nego što je stigao među crveno-bele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading