NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Zvezdin stranac ODGOVORIO hejterima! Evo šta im je PORUČIO!

Autor:

Sport

04.03.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blistao je u poslednjoj pobedi crveno-belih.

NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Zvezdin stranac ODGOVORIO hejterima! Evo šta im je PORUČIO!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su odigrali dve utakmice posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća i upisali su pobedu u AdmiralBet ABA ligi protiv Mornara, dok pre toga izgubili od minhenskog Bajerna u Evroligi.

Ono što je poseban kuriozitet jeste činjenica da je na oba meča najbolji bio Džavonte Smart.

Američki bek je nedavno stigao u Zvezdu, preciznije u januaru, a očigledno je tek sad počeo da se privikava na košarku u Evropi, što je i pokazao u pomenutim okršajima.

Džavonte je protiv Bajerna u porazu (66:74) postigao 13 poena i tako je bio najefikasniji, međutim, njegova igra je naišla na "osudu" u komentarima na društvenim mrežama.

Izabranici Janisa Sferopulosa su deklasirali Mornar na gostovanju u Crnoj Gori rezultatom 102:66, a Smart je ovde bio najbolji sa 16 poena, ali je opet bilo raznih komentara.

 

 

Mnogi su ukazivali na činjenicu da je šutirao loše za tri poena (1/6), dok se sada javio i sam košarkaš. On je preko društvenih mreža poslao jasnu poruku svima:

- Čuvam svoje hejtere motivsanima, posmatram kako će nastaviti da hejtuju - oglasio se Džavonte Smart.

Crvena zvezda je u narednom 22. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuje Krku iz Novog Mesta.

Što se tiče Evrolige, izabranici Janisa Sferopulosa u 28. rundi gostuju Armaniju u Milanu. Taj meč je na programu 7. marta od 19 časova, uz lajv blog na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading