ZORANNAH PROMENILA LIČNI OPIS: Pljušte prozivke na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka digla veliku prašinu svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži TikTok!

ZORANNAH PROMENILA LIČNI OPIS: Pljušte prozivke na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: www.instagram.com/zorannah

Jedna od naših najpoznatijih blogerki, Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Poslednji snimak koji je objavila na društvenoj mreži TikTok snimila je pre godinu dana, sa kojim je nedavno obeležila godinu dana veze. 

@zozorannah Drafts from a year ago.. plot twist its our one year anniversary 😂 #zorannah #raya #fyp #zyxcba ♬ original sound - Zorana Jovanovic

Međutim, druga stvar je privukla pažnju komentatora na društvenim mrežama. Mnogi su primetili da Zorannah drugačije izgleda, te se povela polemika o tome da li je ona nešto radila na sebi.

- Zorannah ako ovako nastavi, izgledaće kao da je iz dinastije Ming. Podigne nogu, zatvori joj se oko - napisao je jedan korisnik društvene mreže Iks (Tviter).

Inače, mnogi su primetili i da je Zorannah nikad srećnija i da blista pored holandskog golma Eloja Ruma

Zorana je kroz svoje video zapise pokazala da sa Lalom, Elojevom ćerkom, neguje divan odnos i često provodi vreme sa njom. Iako je na početku veze i sama sumnjala u istu, sada par obeležava godišnjicu, a u najnovijem Zoraninom Jutjub videu priznali su da planiraju zajedničku budućnost i da rade na proširenju porodice, a upoznala je i njegovu bivšu suprugu.

- Kad sam upoznala Zoranu, plakala sam, bila sam pod stresom, nisam bila srećna zbog nje (smeh). Bila je takva situacija, nova devojka koja dolazi sa mojom ćerkom, bila sam uplašena... Ali sada je bolje poznajem - rekla je Elojeva bivša supruga.

- Mislim da je sada situacija dobra zato što sam se dopala Lali i kako sam se postavila prema njoj - uzvratila je Zorana.

"Vidi se da si srećna", "On je sada NAŠ dečko", "Presrećna sam zbog tebe", "Čuvaj ovog dečka, predivan je", "Vas dvoje ste se jednostavno morali naći", "Omiljeni tvoj video", "On je super dečko, voli Aspena, svaka čast" - glasili su samo neki od komentara ispod njenog videa i priče kako su se upoznali i započeli zajednički život.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana i Eloj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading