REPUBLIKA U BEČU: Posetili smo DVORAC Dragane Mirković, evo šta smo ZATEKLI u jeku drame oko RAZVODA folk zvezde! (VIDEO)

Autor: Tijana Cvejanović / B. P. M.

Zabava

02.04.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi ekskluzivni materijal iz Beča, gde smo posetili i dvorac Dragane Mirković!

Ekipa portala Republika nalazi se u Beču, odakle iz minuta u minut izveštavamo o novim saznanjima o Danki Ilić (2). Nezvanična saznanja do kojih smo došli su i da devojčicica koja je snimljena na stanici u Beču navodno već van Austrije i da se nalazi na putu ka nekoj drugoj evropskoj zemlji.

Iskoristili smo priliku i da posetimo dvorac folk zvezde Dragane Mirković, koji se nalazi u blizini Beča. U nastavku ovog teksta možete videti kako on sad izgleda i šta se nalazi u dvorištu.

Uspeli smo da usnimimo bager i radove koji su u toku u dvorištu Draganinog dvorca, o čemu je nedavno pevačica i pričala.

Inače, Dragana nam je otkrila da se trenutno ne nalazi u Beču i da je na poslovnom putovanju, ali se oglasila za naš portal. Mirkovićeva nam je priznala da se sa svojim prijateljem uključila u potragu za malom Dankom.

- Hvala ambasadoru (Srbije u Beču) koji je svestan koliko sam se potrudila, šerovala, čak neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Ja se nadam da će Austrija biti poslednja adresa male Danke, pre nego je nađemo, znam koliko mi se ljudi javilo posle objave, samo neka svako širom otvori oči. Čak je jedan moj prijatelj platio privatnog detektiva. Situacija me je jako potresla, kao i svaku majku, molimo se da bude pronađena - izjavila je Dragana Mirković za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading