TONIJEVA VILA OPREMLJENA ZA UŽIVANJE SA LJUBAVNICOM: Poseduje dva ulaza, a jedan detalj će vas ostaviti bez teksta!

Autor:

Zabava

02.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić kupio luksuznu vilu u Opatiji nakon razvoda od Dragane Mirković.

TONIJEVA VILA OPREMLJENA ZA UŽIVANJE SA LJUBAVNICOM: Poseduje dva ulaza, a jedan detalj će vas ostaviti bez teksta!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon što je saopšteno da se razvodi od pevačice Dragane Mirković i da je započeo novu vezu, Toni Bijelić je postao vlasnik luksuzne vile u blizini Opatije. 
Ogromno dvoriste, veliki bazen, fontana, vila ima četiri sprata, nekoliko terasa sa stolovima i stolicama opremljenih za uživanje. Otkriveno je da nekretnina poseduje dva ulaza, jedan iz garaže, kao i drugi sa zadnje strane dvorišta, koje je impresivnih dimenzija.

Iako nije bio prisutan u trenutku dokumentovanja vile, lokalni meštani su otkrili da Toni često posećuje ovu lokaciju, iako nisu bili upućeni u činjenicu da je postao vlasnik ove raskošne vile. Meštani su takođe čuli glasine o postojanju druge žene u Tonijevom životu, navodeći da je on viđen u restoranu na primorju, gde je uživao sa prijateljima bez ženskog društva.

 

U saopštenju za javnost, pevačica Dragana Mirković je otkrila da su ona i Toni živeli odvojeno od 2021. godine, što je iznenadilo mnoge koji su percipirali njihov odnos kao stabilan. Ona je istakla da je uložila napore kako bi spasila njihov brak, ali je shvatila da je najbolje rešenje bilo okončati njihovu zajednicu. Dragana je naglasila da će uvek gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece.

Toni Bijelić se, s druge strane, nije oglasio povodom razvoda, iako su javne objave na društvenim mrežama pokazale da je i dalje prisutan u uspomenama sa Draganom.

Nekoliko dana pre objavljivanja razvoda, Dragana je posetila manastir Ostrog sa svojom decom, gde su se fotografisali i pevačica je delovala optimistično. Takođe, otkrila je da je uložila značajna sredstva u humanitarne koncerte, ističući da je spremna na sve troškove kako bi podržala ove akcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

02.04.2024 11:01

Kriza srednjih godina uvek uništi brak, kod muškaraca donji mozak.