UZBUNA!: Zatvorenik uzeo taoce - Svi detalji šokantnog slučaja! (FOTO)

Autor:

Svet

02.04.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol zatvorske uprave izjavio je da za sada nema izveštaja o nasilju.

UZBUNA!: Zatvorenik uzeo taoce - Svi detalji šokantnog slučaja! (FOTO)

Foto: shutterstock

U holandskom zatvoru u gradu Herhugovard trenutno se odvija talačka kriza, saopštio je holandski javni servis NOS. Prema informacijama koje je potvrdila Služba za pravne poslove, jedan zatvorenik je uzeo dvojicu drugih zatvorenika kao taoce, a svi se nalaze u istoj prostoriji.

 

 

Portparol zatvorske uprave izjavio je da za sada nema izveštaja o nasilju. Policija je na mestu događaja zajedno sa internom zatvorskom službom, koja radi na tome da situaciju drži pod kontrolom. Detalji o tome kako je zatvorenik uspeo da otme dvojicu drugih zatvorenika još nisu poznati.

Ova talačka kriza predstavlja ozbiljan izazov za zatvorski sistem Holandije, a posebno za zatvor u gradu Herhugovard. Bezbednosna situacija je trenutno pod kontrolom, ali zvaničnici rade na rešavanju ovog incidenta na miran način.

Policija je odmah reagovala na poziv za pomoć i zajedno sa internom zatvorskom službom preduzima sve neophodne korake kako bi se situacija rešila na najbezbedniji način. Portparol zatvorske uprave je izjavio da je prioritet očuvanje bezbednosti svih zatvorenika i osoblja u zatvoru.


Ostaje neizvesno kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do rešenja krize bez ikakvih povreda ili nasilja. Detalji o motivima zatvorenika koji je uzeo taoce, kao i o načinu na koji je došlo do ove situacije, za sada nisu javno saopšteni.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading