NEĆETE VEROVATI KOLIKO SANDRA AFRIKA IMA GODINA: Atraktivna pevačica proslavila ROĐENDAN, a svi u ŠOKU!

Autor:

Zabava

02.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra je sinoć proslavila rođendan u krugu bliskih osoba, a mnoge je začudilo koliko ima godina.

NEĆETE VEROVATI KOLIKO SANDRA AFRIKA IMA GODINA: Atraktivna pevačica proslavila ROĐENDAN, a svi u ŠOKU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sandra Afrika

Popularna pevačica Sandra Afrika proslavila je svoj 36. rođendan uz veliku podršku i čestitke mnogobrojnih kolega i prijatelja iz muzičke industrije. Na svom Instagram profilu, Sandra je podelila fotografiju na kojoj pozira sa prelepom rođendanskom tortom, koja je privukla pažnju njenih mnogobrojnih fanova, koji i dalje ne veruju da ona ima 36. godina.

Sandra je rođendan proslavila u krugu svojih najbližih, a društvene mreže preplavile su čestitke i lepe želje za njen novi životni ciklus. Pored čestitki, mnogi prijatelji su se potrudili da kroz emotivne poruke i zajedničke fotografije sa Sandrom podsete na lepe trenutke iz prošlosti, dok su zajedno gradili svoje karijere. Ovakve gestove podrške, Sandra je istakla kao posebno dragocene i emotivne.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sandra je rođena 1. aprila 1988. godine u Beogradu

Sandra Afrika, čije je pravo ime Sandra Prodanović, rođena je 1. aprila 1988. godine u Beogradu, gde je odrasla, završila školovanje i gde živi i danas. Ima majku Jasminu, brata Miloša, brata Jovana i sestru Anitu. Podsećanja radi, karijeru je započela kao član prateće plesne grupe Milena Kitića. Vrlo brzo je postala solista, a prvu pesmu je izdala 2007. izdala je prvu pesmu "Afrika", što je iskoristila i kao svoje umetničko ime.

Posebnu pažnju privukla je 2012. godine, kad je izdala pesmu "Neko će mi noćas napraviti sina". Spot je ocenjen kao provokativan, a još provokativniji bio je ona za njen veliki hit, pesmu "Devojka tvog druga". Tada je spot zabranjen na Jutjubu za neprijavljene i maloletne korisnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading