NOVE GRUDI NA IZVOLTE: Iva Grgurić se "oprostila" od operacija, ne možete da zamislite kako sada izgleda njen dekolte!

Autor:

Zabava

03.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić je pokazala svoje nove grudi, pa se javno zahvalila.

NOVE GRUDI NA IZVOLTE: Iva Grgurić se "oprostila" od operacija, ne možete da zamislite kako sada izgleda njen dekolte!

Foto: ST/B. Jovanović

Iva Grgurić

Starleta Iva Grgurić nedavno je podvrgla još jednoj u nizu operacija grudi, a sada je putem društvenih mreža pokazala rezultate iste. Na slici koju je objavila, Iva pozira u topu i helankama, ističući svoj novi dekolte, samo 23 dana nakon zahvata koji je obavila u Beogradu.

"Prezadovoljna rezultatom smanjenja grudi!" - poručila je uz fotografiju, pokazujući svoje zadovoljstvo novim izgledom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Iva Grgurić

 

Iva je istakla da smatra da je preterala sa veličinom grudi te da je želela da ih smanji.

Iva je podelila i neke finansijske detalje vezane za ovu operaciju. Iva je, odmah nakon operacije, na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz bolničnog kreveta i svojim pratiocima dala do znanja da je spremna za novi zahvat. Ona je pozirala nasmejana, pa po svemu sudeći nema problem što ponovo ide po totalnu anesteziju, jer joj je najbitnije da svoj izgled dovede do savršenstva. 

- Osećam se kao da sam krenula na kafu, a ne na smanjivanje grudi. Povela sam predivnu majku sa sobom kao podršku koja mi generalno ne treba, jer se osećam dobro. Ovo mi je neki put već da radim grudi, malo sam preterala uvek je u prvom planu to -  izjavila je tada Grgurićeva za Blic.

Iva Grgurić je svojim otvorenim stavom i iskrenošću privukla pažnju javnosti, a njen najnoviji korak u promeni izgleda definitivno je tema koja intrigira mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading