IVANIŠEVIĆ POTVRDIO KO TREBA DA BUDE NOVI NOLETOV TRENER! "Sa njim je trenutno perfektna osoba!"

Autor:

Sport

02.04.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj bi posle deset dana poludeo’"

IVANIŠEVIĆ POTVRDIO KO TREBA DA BUDE NOVI NOLETOV TRENER! "Sa njim je trenutno perfektna osoba!"

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević

Novak Đoković i Goran Ivanišević razišli su se pre nekoliko dana, a od tada se spekuliše ko bi mogao da bude novi Noletov trener. I dok je prvi pik za naslednika Ivaniševića Nenad Zimonjić, budući da je on jedina osoba sa kojom Nole provodi vreme na treninzima u poslednje vreme, oglasio se i sam Hrvat koji je u razgovoru za "Sport klub" poručio da upravo Ziki treba da bude njegov naslednik!

- Ne znam još koliko će Novak igrati, to zavisi od njega, ali mislim da je sada sa njim perfektna osoba u ovom trenutku – Ziki. On je moj veliki prijatelj, mnogo smo toga prošli, volim ga – on je veliki teniski znalac. Ipak, ono što je najvažnije u celoj toj priči jeste da poznaje Novaka, počeo je Ivanišević i potom dodao:

Republika

Foto: Starsport

Nenad Zimonjić i Novak Đoković

- Ne treba Novaku sada neki novi trener, dok ga prvo upozna, ovaj (Novak) bi posle deset dana ‘poludeo’, a taj trener bi se pitao šta se događa. Moja teorija je – Balkanac može svakoga da trenira, ali Balkanca može samo osoba s ovih prostora. Marjan (Vajda) je Slovak, ali tu smo blizu, dok je Boris jako dobro s njim funkcionisao, pošto je teniski vrlo inteligentna osoba. Mnogo mu je pomogao.

Potom je rekao i da Ziki poznaje Noletov mentalitet.

- Čuli smo se Ziki i ja, pričali smo i pre nego što sam saznao da ga je Novak pozvao, mislim da je Ziki perfektan za Novaka. Može mu pomoći i teniski, Novak sve zna, ali možda će mu istu stvar reći na drugačiji način, drugi pristup, što će biti osveženje za Novaka. Ziki poznaje Noletov mentalitet, bili su u Dejvis kup timu zajedno, Ziki je bio i selektor, zaključuio je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading