TENISKA ZVEZDA SE PONUDILA ĐOKOVIĆU! Da li je ON Noletov novi TRENER?!

Autor:

Sport

31.03.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava čuvenog sportiste.

TENISKA ZVEZDA SE PONUDILA ĐOKOVIĆU! Da li je ON Noletov novi TRENER?!

Foto: printscreen/x.com

Legendarni američki teniser Džimi Konors izneo je želju da postane trener Novaka Đokovića u svom poslednjem podkastu.

Konors je komentarisao nedavni razlaz Đokovića i Gorana Ivaniševića, ističući da su promene ponekad neophodne, ali da to ne znači da je uvek krivica trenera.


- Putujete zajedno iz nedelje u nedelju, jedete, provodite vreme zajedno. Ponekad vam je potreban odmor. Da protresete stvari i da vidite šta će se desiti. Možda ga je Goran odveo najdalje što je mogao i ponudio mu sve što je mogao - rekao je Konors.

Foto: Tanjug/AP

Džimi Konors


Sa 109 osvojenih ATP titula, Konors je izrazio želju da ponudi "svež par očiju" Đokoviću, naglašavajući da su promene koje bi novi trener uveo svakako bile minimalne.

- Ja nisam u tome. Ja sam van posla, Bret. Volim da radim teniske podkaste i pričam o tenisu, ali ako se ukaže prilika – to bi svakako bilo zadovoljstvo i čast da on razmotri moje ime - istakao je Konors.

Uzimajući u obzir Konorsovu želju da postane deo Đokovićevog tima, javnost s nestrpljenjem iščekuje odluku najboljeg tenisera sveta. S obzirom na Konorsovo iskustvo i uspehe u tenisu, potencijalna saradnja sa Novakom Đokovićem mogla bi da bude veoma intrigantna, kako za svet tenisa, tako i za same aktere ove moguće saradnje.

Podsetimo,  kao bomba je djeknula vest pre nekoliko dana da su Srbin i Hrvat stavili tačku na uspešnih pet godina zajedničkog rada tokom kojih su osvojili devet grend slemova (Zec došao pred sam početak Vimbldona 2019. na kojem je Novak podigao pehar), dok je najbolji teniser sveta sa njim u boksu srušio brojne rekorde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading