SADA NEMA NAZAD: Skupština je zakazana, vreme je za promene u klupskom rukovodstvu!

Autor:

Sport

17.04.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje nije poznato koji je razlog odluke o promeni, ali će se saznati sigurno nakon sednice.

SADA NEMA NAZAD: Skupština je zakazana, vreme je za promene u klupskom rukovodstvu!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter

Pre tri godine u Jašunji se igrao fudbal "dovoljan" za Međuopštinsku Jablaničku ligu, međutim u protekle dve sezone klub je član Gradske lige Leskovca, u kojoj će se po svemu prikazanom naći i sledeće takmičarske godine.

Republika

Trenutno se sastav Jašunje sa učinkom od četiri trijumfa, isto toliko poraza i dva remija nalazi na šestoj poziciji na tabeli, sa 14 osvojenih bodova. Imajući u vidu da liga broji devet ekipa, niko u klubu ne može biti zadovoljan trenutnim plasmanom.

Od starta prolećnog dela prvenstva tim je odigrao dva meča i uspeo je da osvoji jedan bod, zabeležen je remi na svom terenu protiv jesnjeg prvaka, dok je na gostovanju ekipa poražena od sastava Marjan MB rezultatom 4:3.

Republika

Foto: FK Jašunja

Promene će sigurno biti

Predstojećeg vikenda igrače očekuje gostovanje sastavu Mladosti iz Kutleša, ali je i pre najave ovog meča stigla informacija povodom vanredne sednice skupštine kluba. Saopštenje prenosimo u celosti:

- U subotu 27. aprila sa početkom od 19 časova u prostorijama Osnovne škole "Bora Stanković" u Jašunji održaće se vanredna skupština kluba sa sledećim dnevnim redom:

 1. Podnošenje izveštaja o radu FK Jašunje

 2. Usvajanje razrešenja sadašnjeg rukovdstva FK Jašunje

 3. Izbor novog rukovodstva kluba

Predlaganje kandidata za nove funkcionere biće na samoj skupštini. Svaki član kluba će predložiti kandidata, a zatim će se glasanjem odlučiti ko će biti izabran. Molimo sve članove da u što većem broju dođu kako bi doneli jako bitne odluke za dalje postojanje kluba.

Ovaj "poziv" potvrđen je pečatom kluba, a svoj potpis stavio je Zoran Ilić, koji je objavom i obavestio sve simpatizere, bivše i sadašnje igrače o zakazanoj vanrednoj skupštini kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading