KEJT MIDLTON U KOMI? Hitno se oglasila palata nakon teorija zavere o princezi!

Autor:

Svet

28.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata španska novinarka ispričala je šta je saznala od svojih izvora iz doma Kejt Midlton i princa Vilijama i šokirala obožavaoce kraljevske porodica.

KEJT MIDLTON U KOMI? Hitno se oglasila palata nakon teorija zavere o princezi!

Foto: Tanjug-AP

Kejt Midlton je privlačila sve poglede i na krunisanju kralja Čarlsa III

Poznata španska novinarka Konča Kaljeha je u svojoj TV emisiji iznela šokantne tvrdnje o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, supruge princa Vilijama.

Prema njenim izvorima, princeza od Velsa je navodno bila u medicinski indukovanoj komi zbog komplikacija posle operacije abdomena koju je imala 16. januara. Ove tvrdnje su izazvale veliku pažnju javnosti i pokrenule lavinu spekulacija o stvarnom stanju princeze.

Teorije zavere i spekulacije

Nedostatak informacija o Kejt Midlton od decembra prošle godine samo je dodatno podstakao teorije zavere na društvenim mrežama. Fanovi su počeli da šire različite teorije, od kojih su mnoge bile bizarnog karaktera. Neki su tvrdili da je Kejt "zaključana u kuli" poput princeze iz bajke, dok su drugi smatrali da je u lošem braku sa princem Vilijamom. Ove spekulacije su dodatno pojačane nedolaskom princa Vilijama na važan događaj za kraljevsku porodicu, što je samo doprinelo širenju glasina o zdravstvenom stanju princeze.

Reakcija Kensingtonske palate

Kensingtonska palata je brzo reagovala na ove tvrdnje i nazvala ih "smešnim". Osoba iz Kejtinog tima je za The Times istakla da su tvrdnje španske novinarke potpuno izmišljene i da nisu zasnovane na istini. Takođe, Palata je naglasila da je Kejt Midlton u predhodnom periodu imala uspešnu operaciju abdomena, te da su tvrdnje o njenom lošem zdravstvenom stanju potpuno neutemeljene.

Sumnje u zvaničnu verziju

Ipak, uprkos zvaničnoj verziji, sumnje u zdravstveno stanje princeze od Velsa su sve glasnije. Mnogi se pitaju da li postoji nešto više iza "zvanične verzije" koja dolazi iz Kensingtonske palate. Nedostatak fotografija i javnih pojavljivanja Kejt Midlton samo je dodatno podgrejao sumnje, a mnogi fanovi su izrazili svoje nezadovoljstvo nedostatkom informacija o njihovoj omiljenoj princezi, prenosi Glossy.

Maštovite teorije o zdravstvenom stanju princeze

Mnoge od iznetih tvrdnji su zaista bizarne, a nedavno je na društvenoj mreži X mnogo pažnje privukla objava koja je pregledana više od 7,5 miliona puta. Ove teorije pokazuju koliko je javnost zainteresovana za život članova kraljevske porodice i koliko su spremni da veruju u različite verzije priče o njima.

Kejt Midlton je oduvek bila predmet velike pažnje javnosti, a njen tajanstveni nestanak i spekulacije o njenom zdravstvenom stanju samo su dodatno podgrejali interesovanje za njen život.

(The Times/Glossy)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading